Belwaarde

Lycamobile belwaarde

Orange belwaarde

Proximus belwaarde

BASE belwaarde

L-Mobi belwaarde

JIM Mobile belwaarde

Ortel Mobile belwaarde

Scarlet belwaarde

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Belwaarde kopen bij ikwiltegoed.be

Beltwaarde nodig? Bij ikwiltegoed.be koop je snel en makkelijk online nieuwe belwaarde die je direct kunt toevoegen. De code voor het toevoegen van je tegoed ontvang je binnen enkele minuten na betaling al in je mailbox. Je kunt deze dus direct gebruiken. Alle aanbieders van belwaarde kun je trouwens vinden op een overzichtelijke pagina. Koop nu snel en makkelijk je nieuwe belwaarde of losse databundel voor je prepaid-telefoon bij ikwiltegoed.be. Naast beltegoed biedt Ikwiltegoed.be ook verschillende giftcards en abonnementen. Altijd leuk om iemand cadeau te doen of om zelf meer online speelplezier te hebben.

Alle belwaarde-providers onder één dak 

Vind jouw provider en bepaal het bedrag waarmee je je belwaarde of databundel wilt opwaarderen. Bij ikwiltegoed.be kun je terecht voor belwaarde van de volgende providers: 

Belwaarde, data, of allebei? 

Bekijk goed de opties voor alle providers, want die kunnen wel wat verschillen vertonen. De ene provider biedt alleen belwaarde aan, bij een andere kun je ook databundels aankopen. Sommige kaarten bieden ook een combinatie aan: belwaarde én data. Kijk goed welke opties jouw provider biedt en bepaal vervolgens welke kaart voor jou het goedkoopst is. Welke vorm van belwaarde je ook kiest: bij ikwiltegoed activeer je de code al binnen enkele minuten en kun je dus direct bellen, surfen, of allebei! 

Voordelen van een prepaid ten opzichte van een mobiel abonnement

Er zijn een aantal belangrijke voordelen die je kunnen doen beslissen om belwaarde te kopen in plaats van een mobiel abonnement te nemen. Zeker wanneer je relatief weinig belt of surft op je GSM, kan het voordelig zijn om eenmalig belwaarde aan te kopen, die je af en toe kunt gebruiken. Als je gebruik maakt van belwaarde betaal je dus altijd exact voor de minuten of data die je gebruikt, waar je bij een mobiel abonnement elke maand opnieuw betaalt, ook als je bundel nog niet op is. Belangrijk om te weten is wel dat je met een prepaid abonnement best altijd even nakijkt hoeveel belwaarde je nog hebt. Zo voorkom je dat je tijdens een gesprek opeens wegvalt omdat de belwaarde op is. 

 Voor wie is belwaarde geschikt? 

Belwaarde verkiezen boven een mobiel abonnement is bijvoorbeeld een goed idee als je kleine kinderen met een GSM hebt. Om te voorkomen dat ze tot ver over een bundel gaan zonder dat jij het weet, kan het verstandig zijn om hen een prepaid-abonnement te geven. Zo kunnen ze in geval van nood bellen, maar voorkom je dat de kosten te hoog oplopen. Wist je trouwens dat je ook belwaarde kunt kopen voor iemand anders? Dit verschilt echter per provider, dus als je dit wilt, is het verstandig om de voorwaarden van jouw provider op te zoeken.