Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Officiƫle retailer
9.5 klantenbeoordeling! (9.368)

FAQ

Vragen zijn altijd welkom! We helpen graag!

Na betaling verschijnt de gekochte code (24/7) direct op je beeldscherm en in je mailbox. *

*Het kan zijn dat wij de bestelling controleren als wij onvoldoende bevestiging hebben dat een bestelling rechtmatig is. Bovendien kan het gebeuren dat de e-mail met de code in je spamfolder belandt.

Aangezien wij anders willen zijn dan anderen hebben wij een speciale cadeau-optie die hier gekozen kan worden. Kies de gelegenheid en geef je cadeau een speciale touch.

Wanneer je de betaling hebt afgerond, maar je hebt geen bevestigingsmail ontvangen (check ook je spamfolder), raden wij je aan om een e-mail te sturen naar [email protected] Wij zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen.

*Het kan zijn dat wij de bestelling controleren als wij onvoldoende bevestiging hebben dat een bestelling rechtmatig is.

In het (zeer onwaarschijnlijke) geval dat je een niet werkende code ontvangt, staan wij uiteraard ook voor je klaar. We raden je aan om eerst deze stappen te volgen. Nog steeds niet gelukt? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met het probleem waar je tegenaan loopt. Wij zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Voor volledige video-en tekstuitleg verwijzen we je graag naar ‘Hoe werkt het?’.

Voor andere vragen raden wij je aan om ons te contacteren via ons contactformulier.

contactformulier.

Al onze gift- en gamecards

Ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider

Wij zijn ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider! Bij ons koop je snel en eenvoudig jouw tegoed voor Playstation, Nintendo, Xbox, Roblox of Spotify.

Scoor jouw tegoed, simpel en snel bij ikwiltegoed.be

Ikwiltegoed.be heeft cadeaukaarten voor de populairste platforms, zoals Playstation Plus, Xbox Live en Xbox Gold. Mis niets door onze snelle checkout-service waarmee je de code die je koopt direct op je scherm ziet én in je mailbox ontvangt. Simpel en snel, dus!

Start your engines

Direct starten met gamen? Kies de cadeaukaart of abonnement voor je Playstation, Nintendo, Xbox of Roblox en start gelijk. En wil je tijdens het gamen luisteren naar jouw favoriete tracks, neem dan ook gelijk een Spotify cadeaukaart. Let’s go!