Xbox giftcards

Xbox

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Xbox giftcard kopen bij Ikwiltegoed.be

Zonder enige moeite snel tegoed op je Xbox-account zetten zodat je direct een game kunt kopen of je favoriete film of muziek kunt streamen? Koop dan nu een Xbox giftcard bij Ikwiltegoed.be en voeg in enkele eenvoudige stappen extra geld toe aan de digitale portefeuille van je Xbox-account. Er zijn Xbox giftcards beschikbaar met verschillende bedragen erop. Dus of je nu op zoek bent naar een Xbox giftcard van 50 euro of een Xbox giftcard van 10 euro, er is op ieder moment een cadeaukaart te vinden die past bij jouw wensen. Naast giftcards bieden wij ook Xbox abonnementen aan voor nog meer speelplezier.

Wat is een Xbox giftcard?

De beste games, de meest fantastische films, de heerlijkste muziek en de handigste apps; met een Xbox giftcard heb je de keuze uit het beste wat de Xbox Store en de Microsoft Store te bieden hebben. Via de Xbox waardebon voeg je heel eenvoudig het gewenste tegoed toe aan je Xbox-account, waarna je direct kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan games, films, muziek, apps en meer.

Welke bedragen kun je kiezen voor een Xbox giftcard?

Bij de aankoop van een giftcard voor de Xbox kun je kiezen uit verschillende bedragen om je digitale tegoed op te waarderen. Er is dus altijd een Xbox giftcard beschikbaar die helemaal past bij jouw budget.

Waar kun je de Xbox giftcard inwisselen?

De Xbox giftcard is inwisselbaar bij de Xbox store en de Microsoft Store op Xbox-consoles (via Xbox Live), Windows 10 pc’s of de Microsoft-website. De cadeaubon voor de Xbox kun je enkel gebruiken als je bent ingelogd op een Europees Xbox-account. Zodra je de code hebt geactiveerd, kun je het nieuwe tegoed direct gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat je de Xbox giftcard ontvangt?

Na de aankoop van de Xbox giftcard verschijnt de persoonlijke code onmiddellijk op je scherm. Je krijgt ook direct een e-mail met daarin de code. Hierdoor kun je meteen na je aankoop de code inwisselen en in nieuw tegoed inwisselen en gebruiken!

Koop direct je Xbox giftcard

Heb je een specifieke game voor de Xbox hoog op jouw verlanglijstje staan of wil je zo graag die ene film in de Xbox Store kijken? Wacht dan niet langer, maar bepaal welk bedrag je nodig hebt om jouw wens te 

realiseren, koop de Xbox giftcard en geniet direct van de game, film, muziek of app van jouw keuze! Ben je naast producten voor Xbox ook op zoek naar producten voor andere consoles? Bij Ikwiltegoed kun je ook terecht voor PlayStation en Nintendo.