PlayStation

PlayStation giftcards

PlayStation abonnementen

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation tegoed open bij Ikwiltegoed.be

Bij Ikwiltegoed.be koop je zonder gedoe tegoed voor een abonnement van PlayStation Plus of een giftcard die je kunt gebruiken voor aankopen in de PlayStation Store. Hierdoor kun jij zonder enige moeite de nieuwste en leukste PlayStation games aankopen. Met de PlayStation kaarten van Ikwiltegoed.be voeg je heel gemakkelijk PlayStation Plus games, PlayStation 5 games en PlayStation 4 toe aan je game-collectie! Ikwiltegoed.be biedt PlayStation kaarten aan met verschillende waardes. Hierdoor is er altijd een giftcard voor PlayStation Plus of de PlayStation Store te vinden die past bij jouw budget en bij jouw gamegedrag. 

Onze PlayStation kaarten

PlayStation is al ruim twee decennia een van de beste gaming platforms ter wereld. Sinds de introductie van de PlayStation in 1994 verlegt ontwikkelaar Sony steeds opnieuw de grenzen qua gamebeleving. Met de PlayStation-lijn biedt Sony nieuwe en bestaande gamers een gameconsole die door de jaren heen vriend en vijand verbaasde met zijn indrukwekkende graphics en krachtige game engine. Haal het beste uit de wondere game-wereld van PlayStation met onze PlayStation tegoedkaarten. Je kunt daarvoor kiezen uit PlayStation giftcards en PlayStation Plus Cards met verschillende waardes.

PlayStation giftcards

Met onze PlayStation giftcards voeg je eenvoudig geld toe aan je digitale portefeuille op je PlayStation-account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om je favoriete games te kopen. Je kunt bij ons kiezen voor giftcards ter waarde van 10, 20, 25, 50 en 100 euro. Zo weet je zeker dat er altijd een tegoedbon is die past bij jouw financiële situatie.

PlayStation Plus Cards

De  PlayStation Plus Cards van Ikwiltegoed.be kunnen gebruikt worden om een PlayStation Plus-abonnement aan te gaan. Een PlayStation Plus-abonnement geeft je de mogelijkheid om online met andere spelers te gamen. Bovendien ontvang je maandelijks gratis games, krijg je exclusieve kortingen en beschik je als PlayStation Plus abonnee over extra cloud-opslagruimte voor het bewaren van game-gegevens.

Na de aankoop van de PlayStation Plus Card ontvang je een code die je na activatie recht geeft op de aankoop van een van de drie PlayStation Plus-abonnementsvormen. Je kunt daarom na het inwisselen van de code kiezen uit een abonnement op PlayStation Plus Essential, Extra of Premium ter waarde van het bedrag dat op de tegoedkaart staat. Gebruik je de kaart toch liever voor een game? Geen probleem! Je kunt na het activeren ook games of add-ons voor games aankopen met het tegoed op de PlayStation Plus Card. De PlayStation Plus Cards zijn beschikbaar met een tegoed van 25, 40, 60 en 120 euro.

Gemakkelijk en snel

Na de aankoop van de PlayStation kaart van jouw keuze verschijnt de persoonlijke code van jouw PlayStation giftcard binnen de minuut op je scherm én in je mailbox. Dit betekent dat je zonder moeite snel jouw favoriete PlayStation Plus games, PlayStation 5 games of PlayStation 4 games aan je account toevoegt. Koop nu jouw PlayStation kaart en geniet van de tofste games, alleen of samen met je vrienden! Naast producten voor de PlayStation biedt Ikwiltegoed.be ook giftcards, abonnementen en games aan voor Xbox en Nintendo voor nog meer speelplezier.