PlayStation abonnementen

PlayStation

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation Plus kopen bij Ikwiltegoed.be

Een PlayStation Plus abonnement afsluiten, het is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Ikwiltegoed.be. Ikwiltegoed is dan ook een officiële reseller van PlayStation en biedt 100% garantie en veiligheid bij het aankopen van PlayStation producten, onder andere PlayStation Plus abonnementen en Playstation giftcards. Zo weet je zeker dat jij binnen de kortste keren weer een PS Plus abonnement hebt. 

Wat is PlayStation Plus?

PlayStation Plus is een online-abonnement van PlayStation. Een PlayStation Plus abonnement geeft spelers de toegang om online te kunnen gamen tegen elkaar! Een PlayStation Plus abonnement is tegenwoordig onmisbaar voor de fanatieke gamers. In 2022 is het principe van de PlayStation Plus helemaal verandert. Je kunt nu namelijk kiezen voor drie verschillende Playstation Plus-abonnementen: 

Wat houden de verschillende PlayStation Plus-abonnementen in? 

Met de drie nieuwe abonnementen komt PlayStation Plus aan de wensen van elk type gamer tegemoet. Met PlayStation Plus essential profiteer je onder meer van maandelijkse games die je online en als multiplayer kunt spelen. Daarnaast profiteer je van exclusieve kortingen, exclusieve content en kun je online multiplayer games spelen. Met PlayStation Plus Extra profiteer je daarnaast nog van de nieuwe gamecatalogus en Ubisoft+ Classics. Met PlayStation Plus Premium dan weer profiteer je van alle mogelijke voordelen, inclusief een catalogus met alle klassieke games, gratis proefversies van nieuwe games en cloudstreaming. Wlek abonnement kies jij? 

Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?

Het grootste voordeel van PlayStation Plus is natuurlijk dat je online kunt gamen. Maar naast dat online gamen, zijn er nog vele andere voordelen van een membership te vinden. Ook biedt het nieuwe opzet van PlayStation Plus precies die mogelijkheden die passen bij jouw gamegedrag. Vind je het leuk om af en toe online te spelen? Dan is de PlayStation Plus Essential wellicht al wel voldoende voor jou. Ben je een echt fanatieke gamer? Dan kom je met PlayStation Plus Premium volledig aan je trekken!  

Hoe verzilver ik mijn PlayStation Plus kaart?

Nadat je een van de drie PS Plus kaarten hebt gekocht met bij Ikwiltegoed.be, krijg je al direct jouw PS Plus kaart binnen via e-mail. In deze e-mail krijg je een 12-cijferige code unieke code die jou helpt aan je PlayStation Plus abonnement in de PlayStation Store. Volg hierna de instructies hieronder om jouw code in te wisselen. 

Code inwisselen op PS4/PS5 

 1. Start de PlayStation op 

 2. Log in op je account 

 3. Ga naar de PlayStation Store 

 4. Druk op ‘Code inlossen’ 

 5. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’ 

 6. Nu ben jij een officiële PS Plus member! 

Code inwisselen via de website

 1. Start jouw toestel 

 2. Open een webbrowser 

 3. Ga naar de PlayStation Store website 

 4. Zorg ervoor dat je ingelogd bent. 

 5. Tik op je accountnaam, selecteer ‘Code inwisselen’ en vul je PS Plus code in. 

Als je jouw code hebt ingewisseld, ben je nu eindelijk (weer) lid van PlayStation Plus en kun je genieten van de vele voordelen die het te bieden heeft. Laat je ons nog wel even weten wat het eerste is dat je wil gaan doen met je gloednieuwe PS Plus membership? Naast alle abonnementen heeft Ikwiltegoed ook veel giftcards en andere abonnementen. Wij van Ikwiltegoed wensen je verder alvast veel speelplezier toe!