Ikwiltegoed.be
  • Direct geleverd
  • Officiële verkoper
  • Spaar voor korting

Abonnementen

Xbox

Nintendo

PlayStation

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

Abonnementen online afsluiten bij ikwiltegoed.be

Ben je op zoek naar een abonnement voor je favoriete gameconsole of spelnetwerk? Bij ikwiltegoed.be vind je zo goed als alle abonnementen voor de meest populaire gameconsoles van dit moment. Kies voor het abonnement dat bij jou past en start direct met gamen! 

Playstation abonnement afsluiten

PlayStation-liefhebbers hebben sinds dit jaar een enorme keuze. De PlayStation Plus-abonnementen hebben een flinke upgrade gekregen, ontdek het snel zelf! Vroeger had je maar één soort PlayStation abonnement, nu kun je kiezen uit maar liefst drie soorten abonnementen: Essential, Extra en Premium. Voor elke fervente gamer is er nu dus het ideale abonnement beschikbaar om je aan te sluiten bij het werledwijde PlayStation-newerk! Is het PlayStation-abonnement niet voor jezelf, maar wil je er iemand anders blij mee maken? Bekijk dan zeker ook onze PlayStation giftcards

 Xbox abonnement afsluiten 

De Xbox is al jarenlang een van de populairste spelconsoles en vooral het online element is hiervoor verantwoordelijk. Bij ikwiltegoed.be vind je Xbox abonnementen om de speelervaring helemaal fantastisch te maken. Bekijk de verschillende Xbox Game Passen, Xbox Live Game Passen of Xbox Live Gold-abonnementen en neem het Xbox abonnement dat helemaal voldoet aan jouw gamewensen! Vervul je liever de gamewensen van iemand anders, dan is het een goed idee om ook eens de Xbox giftcards te bekijken. 

Nintendo abonnement afsluiten

Wil je snel en gemakkelijk een abonnement afsluiten voor je Nintendo Switch? Bij ikwiltegoed heb je niet meer dan een paar minuten nodig om je Nintendo abonnement af te sluiten en te starten met het spelen van je favoriete Nintendo Switch spellen. Je kunt kiezen voor abonnementen met verschillende looptijden en daarmee automatisch dus ook voor verschillende bedragen. Kies nu het Nintendo abonnement dat bij jouw gamegedrag past. Of wat dacht je ervan om een Nintendo giftcard cadeau te doen?

 Blizzard abonnement afsluiten

Ben je een grote fan van de games van Blizzard Entertainment? Dan ben je bij ikwiltegoed.be aan het juiste adres. Sluit een Blizzard abonnement af en koop zo zelf een van de populaire games van deze gamegigant. World of Warcraft, Overwatch, Call of Duty. Allemaal populaire spellen die helemaal in zijn. Met een Blizzard-abonnement geniet je nu maximaal van de Blizzard-beleving! 

Ikwiltegoed.be is dé online specialist als het gaat om gametegoeden, online giftcards en spelabonnementen. Maar dat is niet alles. Je vindt er ook verschillende games, die je supersnel online koopt om enkele minuten later al te kunnen spelen.