over ons


Over IkWilTegoed

Ikwiltegoed is vanaf april 2018 actief met de online distributie van gamecodes, giftcards en abonnementen (online-cadeaubonnen). Door onze online, directe levering besparen wij onze klanten tijd en geld. Ons assortiment bestaat uit tegoedkaarten voor zowel PlayStation als Xbox, FIFA punten als Fortnite V-bucks, maar ook uit Netflix, Google Play, iTunes, Nintendo en Spotify tegoed. Ikwiltegoed is een officiele verkoper van codes, actief in zowel België als Nederland.

Ons team:

Wij zijn een groep van vier gamers, die begrijpen wat belangrijk is voor de gamer. We zullen ons even voorstellen.

over ons:

Toen wij van IkWilTegoed begonnen met gamen, gingen wij braaf op de fiets naar de winkel toe voor de nieuwste games en giftcards. Maar wie heeft daar nou zin in, als alles ook digitaal op je staat te wachten?

Als gamers en YouTubers, hebben wij net zoals onze klanten regelmatig codes nodig voor het maken van video’s. Vanuit deze behoefte hebben wij IkWilTegoed opgericht! Hierdoor zou jij regelmatig het IkWilTegoed logo kunnen spotten in de video’s van Fifalosophy, FCRoelie, LuckygraafNL en DNPNL. Voor alle mensen die, net zoals wij, direct de nieuwste games of in-game aankopen willen scoren, zijn wij IkWilTegoed gestart. Met ons leversysteem ontvang jij jouw code direct op je scherm én in je mailbox. Wel zo handig natuurlijk!

IkWilTegoed is een officiële verkoper van PlayStation, Microsoft, Nintendo, Apple, Spotify, Google en Netflix producten. Hierdoor kunnen wij met alle zekerheid garanderen dat de producten die jij bestelt, werken en betrouwbaar zijn.

Hoe werkt korting:

Hoe werkt korting

Al onze gift- en gamecards

Ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider

Wij zijn ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider! Bij ons koop je snel en eenvoudig jouw tegoed voor Playstation, Nintendo, Xbox, Roblox of Spotify.

Scoor jouw tegoed, simpel en snel bij ikwiltegoed.be

Ikwiltegoed.be heeft cadeaukaarten voor de populairste platforms, zoals Playstation Plus, Xbox Live en Xbox Gold. Mis niets door onze snelle checkout-service waarmee je de code die je koopt direct op je scherm ziet én in je mailbox ontvangt. Simpel en snel, dus!

Start your engines

Direct starten met gamen? Kies de cadeaukaart of abonnement voor je Playstation, Nintendo, Xbox of Roblox en start gelijk. En wil je tijdens het gamen luisteren naar jouw favoriete tracks, neem dan ook gelijk een Spotify cadeaukaart. Let’s go!