Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Officiële retailer
9.5 klantenbeoordeling! (9.368)

Over ons


Over IkWilTegoed IkWilTegoed is vanaf april 2018 actief met de online verkoop van gamecodes, giftcards en abonnementen (online cadeaubonnen). Door onze online, directe levering besparen wij onze klanten tijd en geld. Ons assortiment bestaat uit tegoedkaarten voor zowel Playstation als Xbox, FIFA-punten als Fortnite V-bucks, maar ook uit tegoed voor Netflix, Google Play, Itunes, Nintendo en Spotify. IkWilTegoed is een officiële verkoper van codes, actief in zowel België als Nederland.

Ons team:

Wij zijn een groep van vier gamers, daarom begrijpen wij wat belangrijk is voor de gamer. We zullen ons even voorstellen.

Over ons:

Toen wij van IkWilTegoed begonnen met gamen, gingen wij braaf op de fiets naar de winkel voor de nieuwste games en giftcards. Maar wie heeft daar nu nog zin in, als alles ook digitaal op je staat te wachten?

Als gamers en YouTubers hebben wij net als onze klanten regelmatig codes nodig voor het maken van video’s. Vanuit deze behoefte hebben wij IkWilTegoed opgericht. Daardoor kan het zijn dat je regelmatig het IkWilTegoed-logo ziet in de video’s van Fifalosophy, FCRoelie, LuckygraafNL en DNPNL. Voor alle mensen die, net als wij, direct de nieuwste games of in-game aankopen willen, zijn wij IkWilTegoed gestart. Met ons leversysteem ontvang jij je code direct op je scherm én in je mailbox. handiger kan het niet.

IkWilTegoed is een officiële verkoper van producten voor Playstation, Microsoft, Nintendo, Apple, Spotify, Google en Netflix. Hierdoor kunnen wij met alle zekerheid garanderen dat de producten die je bij ons bestelt, werken en betrouwbaar zijn.

Hoe werkt korting:

Wij waarderen het dat jij je tegoed koopt bij IkWilTegoed.be. En speciaal voor onze beste en leukste klanten geven wij tegoedpunten. Klanten met een account op onze website krijgen na elke bestelling tegoedpunten in hun wallet gestort.

- Elk tegoedpunt heeft een waarde van 1 eurocent. Deze kun je bij elke bestelling inwisselen.

- Bij bestellingen tot 49,99 € ontvang je 0,5% aan tegoedpunten op je account (bij een bestelling van 40,00 € ontvang je 20 tegoedpunten).

- Bij bestellingen van 50,00 € tot 99,99 € ontvang je 1% aan tegoedpunten

- Bij bestellingen boven de 100 € ontvang je 2% aan tegoedpunten

- Bij bestellingen boven de 250 € ontvang je 2,5% aan tegoedpunten

Je kunt de tegoedpunten uit je wallet overmaken naar een ander IkWilTegoed-account zodat je samen met je vrienden/familie/huisdier kunt sparen voor korting.

Al onze gift- en gamecards

Ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider

Wij zijn ikwiltegoed.be: jouw entertainmentprovider! Bij ons koop je snel en eenvoudig jouw tegoed voor Playstation, Nintendo, Xbox, Roblox of Spotify.

Scoor jouw tegoed, simpel en snel bij ikwiltegoed.be

Ikwiltegoed.be heeft cadeaukaarten voor de populairste platforms, zoals Playstation Plus, Xbox Live en Xbox Gold. Mis niets door onze snelle checkout-service waarmee je de code die je koopt direct op je scherm ziet én in je mailbox ontvangt. Simpel en snel, dus!

Start your engines

Direct starten met gamen? Kies de cadeaukaart of abonnement voor je Playstation, Nintendo, Xbox of Roblox en start gelijk. En wil je tijdens het gamen luisteren naar jouw favoriete tracks, neem dan ook gelijk een Spotify cadeaukaart. Let’s go!