Google Play giftcards

Google Play

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Google Play kaart

Films, muziek, games, boeken, apps en dergelijke meer: je kunt het allemaal vinden in Google Play. Het is het startpunt van waaruit al je entertainment-wensen uitkomen. Dankzij Google Play heb je toegang tot de mooiste, leukste en nieuwste releases op telefoon, tablet of online. Koop je Google Play kaart bij ikwiltegoed.be en waardeer je tegoed direct op in Google Play!  

Wat is een Google Play kaart?

Een Google Play kaart gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies zelf een bedrag en koop apps of games, kies je favoriete film of ga voor dat boek dat je altijd al hebt willen lezen. De keuze is enorm! Met de Google Play card geef je een uniek cadeau aan een goede vriend of relatie. Of trakteer jezelf op deze veelzijdige bon. 

Een Google Play cadeaukaart: een cadeau met oneindig veel mogelijkheden

Met een Google Play kaart geef je een leuk cadeau met ontelbaar veel mogelijkheden. Wil je een film kijken? Geen probleem, je kan films huren of kopen. Wil je liever een leuke game voor op je GSM? Koop ‘m in de Google Play Store. Hoor je van je vrienden over een toffe, nieuwe app die je écht wel moet hebben? Ook dan ben je blij dat je genoeg Google Play tegoed op je account hebt staan.

Een Google Play kaart kopen doe je snel en gemakkelijk online

Google Play tegoed kopen gaat erg snel en eenvoudig: je hebt er zelfs geen creditcard voor nodig. Er zijn Google Play cards beschikbaar met verschillende bedragen erop. Zo koop je er al een vanaf 15 euro met de mogelijkheid om tot 500 euro te gaan. Na het voltooien van de betaling ontvang je direct de code in je mailbox. Daarmee wissel je het Google Play tegoed in de Play Store in. Kies je een Google Play kaart met een hoge waarde? Je hoeft je geen zorgen te maken over een vervaldatum, want je de kaart het oneindig lang gebruiken. Niet meer dan correct vinden wij! 

Stappen Google Play kaart inwisselen:

  1. Ga naar play.google.com/redeem

  2. Toets je code in. 

  3. Klik op inwisselen.  

Van start gaan met Google Play?

Wil je van start gaan met Google Play? Wacht niet langer en koop een Google Play cadeaukaart aan voor 15 euro, 25 euro, 50 euro of kies je eigen bedrag met de kaart van 15 tot 500 euro. Het maakt niet uit welke Google Play kaart je kiest, je krijgt de code snel en eenvoudig in je mailbox. Waar wacht je nog op?