Nintendo giftcards

Nintendo

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Nintendo eShop Cards kopen doe je  bij ikwiltegoed.be

Wil je snel en zonder enige moeite extra tegoed kunnen toevoegen aan je Nintendo-account? Dat kan met een Nintendo eShop Card van Ikwiltegoed.be. Na de aankoop van een Nintendo giftcard zet je in een paar eenvoudige stappen het extra aangekochte tegoed direct op je Nintendo-account, meer is het niet. Het toegevoegde bedrag kun je dan direct gebruiken om je favoriete games te kopen. Er zijn Nintendo eShop Cards met verschillende bedragen beschikbaar, zodat er voor elke gamer een Nintendo giftcard is die bij zijn of haar budget past. Wil je niet altijd opnieuw tegoed moeten aankopen? Dan is een Nintendo abonnement wat je nodig hebt!

Wat is een Nintendo eShop Card?

Nintendo is al jaren een vaste waarde in de gamingindustrie. Zo ontwikkelde het bedrijf klassiekers als Donkey Kong, de diverse Mario-games, The Legend of Zelda en Pokémon Red en Pokémon Blue, maar ook de nieuwe games Super Mario 3D World en Pokémon Legends: Arceus. Om je favoriete game op de Nintendo-console van jouw keuze te kunnen spelen, zijn er Nintendo eShop Cards ontwikkeld. Met deze Nintendo giftcards voeg je gemakkelijk en snel geld toe aan je Nintendo-account, waarna je direct een game naar keuze kunt kopen.

Welke bedragen zijn er beschikbaar voor de Nintendo eShop Card?

Je kunt bij het kopen van een Nintendo eShop Card kiezen uit vijf verschillende bedragen. Hierdoor vind je altijd een Nintendo giftcard die past bij jouw financiële situatie.

Waar kun je de Nintendo eShop Card voor gebruiken?

De digitale code op de Nintendo eShop Card kun je inwisselen voor het tegoed dat op de Nintendo giftcard staat in je Nintendo-account. De enige vereiste is dat je een Europees Nintendo-account hebt. Na het activeren van de code kun je games, abonnementen, DLC’s en season passes kopen om jouw game-beleving naar het volgende niveau te brengen.

Wanneer ontvang je de Nintendo eShop Card?

Direct na de aankoop van je Nintendo eShop Card verschijnt de persoonlijke code op je scherm én ontvang je hem in je mailbox. Hierdoor kun je direct na je aankoop de code al inwisselen en starten met gamen!

Koop nu je Nintendo eShop Card

Kun je niet wachten om de leuke games van Nintendo te (her)ontdekken? Bepaal dan nu welk bedrag je op je Nintendo-account wilt zetten en koop een Nintendo eShop Card naar keuze. Na je aankoop ontvang je direct de bijbehorende code, zodat je het tegoed direct aan je account kunt toevoegen om je favoriete games te kopen. Ben je op zoek naar giftcards voor andere consoles? Wij bieden ook giftcards voor Xbox en PlayStation aan.