PlayStation giftcards

PlayStation

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PlayStation kaarten kopen bij Ikwiltegoed.be

Voor PSN kaarten ben je bij Ikwiltegoed.be aan het goede adres, daar moet je niet aan twijfelen. Ikwiltegoed is een officiële reseller van PlayStation, wat betekent dat jij met 100% zekerheid en in volledige veiligheid je PSN kaarten kunt kopen. Met onze supersnelle service heb jij binnen de kortste keren weer tegoed op je PlayStation account! 

Wat zijn PlayStation kaarten?

PSN kaarten (PlayStation network kaarten) zijn online kaarten met een bepaalde code, die je kunt kopen om zo meer tegoed te krijgen in de PlayStation Store. Met het PlayStation tegoed kun je verder ook nog verschillende soorten aankopen doen in de PlayStation Store. Dit kun je zowel direct op de PlayStation zelf doen als via de website. Door de aangekochte code in te wisselen in de PlayStation Store, verhoog je je PlayStation tegoed direct. 

Waarvoor kan ik PlayStation kaarten gebruiken?

PSN kaarten kun je gebruiken voor verschillende doelen. Met PlayStation tegoed kan je de volgende aankopen doen: 

Zo kun je dus met je nieuwe PlayStation kaart direct je lievelingsgames aankopen of wachten op de nieuwste en leukste acties! 

PlayStation kaarten zijn vooral handig als je geen tijd hebt om fysieke games aan te kopen in de winkel. Of natuurlijk als de winkels gesloten zijn en je toch graag die ene game vandaag nog wil. Ook zijn ze erg handig als je digitale games wilt aankopen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet de hele tijd van disc te wisselen, en dus het spelen te onderbreken, als je wilt wisselen van game.  

Hoe gebruik ik de PlayStation kaart?

Nadat je je tegoed hebt aangekocht bij Ikwiltegoed.be, krijg je jouw PSN kaart onmiddellijk binnen via mail en ook nog eens op je beeldscherm. Hierbij krijg je een 12-cijferige code. Dit is een unieke code die jou helpt aan je PlayStation tegoed in de PlayStation Store. Volg hierna de instructies hieronder om jouw code in te wisselen. 

Code inwisselen op PS4/PS5

 1. Start de PlayStation op 

 2. Log in op je account 

 3. Ga naar de PlayStation Store 

 4. Druk op ‘Code inlossen’ 

 5. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’ 

 6. Nu heb jij jouw tegoed op je account 

Code inwisselen via de website

 1. Start jouw toestel 

 2. Open een webbrowser 

 3. Ga naar de PlayStation Store 

 4. Zorg ervoor dat je ingelogd bent. 

 5. Tik op je accountnaam, selecteer ‘Code inwisselen’ en vul je PSN code in. 

Nadat je jouw code hebt ingewisseld, kun je direct je lievelingsspel aankopen. Als je deze in je winkelmandje plaatst, hoef je alleen nog maar op afrekenen te drukken en kan je jouw aankoop gaan downloaden. Laat ons vooral weten wat je met jouw tegoed hebt gedaan via onze social media kanalen. Voor andere consoles zoals Nintendo of Xbox kun je natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht. Wij wensen je in ieder geval veel speelplezier toe!