Xbox

Xbox giftcards

Xbox Game Pass Core

Xbox Live Game Pass

Xbox Game Pass Ultimate

FIFA 23

Call of Duty Modern Warfare

F1 2022

Forza Horizon 5

NBA 2K23

Flight Simulator

Madden NFL 23

Overige Xbox games

F1 2022

GTA V

Forza Horizon 5

NBA 2K23

Red Dead Redemption 2

Minecraft

Halo Infinite

Madden NFL 23

Sea of Thieves

Overige Xbox add-ons

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Xbox giftcards beschikbaar bij ikwiltegoed.be

Ikwiltegoed.be verkoopt verschillende tegoedkaarten voor gamers die gebruik maken van de Xbox. De aankoop van deze Xbox giftcards, Live Gold abonnementen en Game Passen gaat heel eenvoudig en je ontvangt de codes die bij deze producten horen binnen de minuut na aankoop. Zo kun je snel genieten van de leukste Xbox games, films, muziek en apps uit de Xbox Store en de Microsoft Store.

Xbox giftcard

Met een Xbox giftcard voeg je heel gemakkelijk en snel tegoed toe aan je Xbox-account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om games te kopen of om je favoriete films of muziek te streamen. Ikwiltegoed.be heeft Xbox giftcards in diverse waardes, waardoor er altijd een giftcard is met net dat tegoed dat je aan je account wilt toevoegen. De Xbox giftcards zijn beschikbaar met een bedrag van 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro, 30 euro, 50 euro en 75 euro. 

Xbox Live Game Pass

Je kunt het aantal Xbox games dat je tot je beschikking hebt uitbreiden met een Xbox Live Game Pass. Gedurende je abonnement kun je genieten van meer dan 100 games die deel uitmaken van de online Game Pass-bibliotheek. Speel de onsterfelijke game-klassiekers of duik in een van de nieuwste releases en laat je verrassen. Je kunt kiezen of je de games in de Game Pass-bibliotheek op je console speelt of op de pc. Ikwiltegoed.be verkoopt Xbox Live Game Pass kaarten voor een abonnement van 3 maanden (29,99 euro) en 6 maanden (59,99 euro). 

Xbox Live Gold

Leuke dingen zijn altijd nog leuker als je de ervaring met iemand kunt delen. Dit geldt uiteraard ook voor gamen. Xbox biedt daarom Xbox Live Gold aan voor gamers die online met hun vrienden willen gamen. Bovendien kun je met een Xbox Live Gold abonnement elke maand gratis games downloaden en krijg je daarnaast nog grote kortingen op Xbox-titels. De Xbox Live Gold kaarten zijn beschikbaar in verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een Xbox Live Gold abonnement van 3 maanden (19,99 euro), 6 maanden (29,99 euro) of 12 maanden (59,99 euro). 

Xbox Game Pass Ultimate

Wanneer je echt alles uit je game-ervaring wil halen, is de Xbox Game Pass Ultimate een absolute must. De Xbox Game Pass Ultimate combineert alle voordelen van de Xbox Live Game Pass en een Xbox Live Gold abonnement. Hierdoor heb je toegang tot Xbox Live Gold en EA Play, speel je de nieuwste games (inclusief releases) op elk platform en profiteer je van exclusieve kortingen. Je kunt kiezen voor een abonnement Xbox Game Pass dat verkrijgbaar is voor een periode van 1 maand (12,99 euro) en 3 maanden (38,99 euro).

Verhoog je game-ervaring

Bij Ikwiltegoed.be kun je terecht voor verschillende giftcards om jouw game-beleving naar een hoger niveau te brengen. Naast de Xbox heeft Ikwiltegoed ook nog games en abonnementen voor andere devices als PlayStation en Nintendo. Na je aankoop verschijnt de code om het tegoed of je abonnement te activeren binnen de minuut op je scherm en in de inbox van je e-mailaccount. Wacht dus niet langer en koop de giftcard aan die past bij jouw wensen!