BASE belwaarde

BASE

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Ga voor BASE belwaarde

Vraag een willekeurige Belg naar de drie grootste providers in het eigen land en hij zal zeker BASE noemen. Al sinds 1999 is BASE actief en zorgen ze voor het allerbeste bereik. BASE was zelfs een tijdje eigendom van KPN, een van de grootste Nederlandse telecombedrijven. BASE werd opgericht onder de naam KPN Orange en is op het moment eigendom van Telenet. BASE richt zich, naast mobiele telecommunicatie, ook op tv en internet. BASE biedt dus een breed assortiment aan. Op Ikwiltegoed.be zul je BASE belwaarde volop terugvinden! En dat is maar goed ook, want na het lezen van deze tekst wil jij niets liever meer!

Het is mogelijk om een gsm-abonnement af te sluiten bij BASE, maar ook om los belwaarde aan te schaffen. Deze losse belwaarde van BASE haal je bij Ikwiltegoed.be. Je ontvangt direct een herlaadcode op je scherm en in de mail, zodat jij weer razendsnel kunt gaan bellen, sms’en en internetten. Tijd is geld, nietwaar?

Kiezen voor een BASE bundel met belwaarde

Het is uiteraard mogelijk om te bellen, sms’en en internetten totdat je belwaarde op is. Je betaalt bij BASE €0,25 per belminuut, €0,12 voor een sms’je en €0,50 per MB. Dit zijn tarieven voor België en de EU! Wil je liever zeker weten hoeveel belminuten, sms’jes en MB je krijgt voor een bepaalde hoeveelheid belwaarde? Kies dan voor een BASE bundel. Dit heeft een vaste waarde, waar je een vaste hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s voor terugkrijgt. Perfect.

Om een BASE bundel aan te schaffen, haal je eerst BASE belwaarde bij Ikwiltegoed.be. Als je de herlaadcode ontvangen hebt, kun je een BASE bundel aanschaffen. Bedenk eerst goed of je vooral wilt bellen, sms’en of internetten, zodat je een bundel kiest die het beste bij jou past. Maar de eerste stap is het belangrijkst: BASE belwaarde halen bij Ikwiltegoed.be. Jij blij, wij blij.

Ongebruikte BASE belwaarde omzetten in data

BASE staat bekend als een zeer flexibele provider. En dat klopt ook. Je kunt je BASE belwaarde geheel besteden zoals jij dat het liefste wil. Een goed voorbeeld hiervan is dat je je ongebruikte BASE belwaarde kunt omzetten in data. Heb je toch meer data gebruikt dan vooraf gedacht en heb je nog wel belwaarde over? Dan kun je deze resterende belwaarde omzetten in data. Ideaal, toch? Wil je alles weten over deze mogelijkheid? Klik dan hier.

Welke BASE belwaarden biedt Ikwiltegoed.be aan?

Ikwiltegoed.be biedt verschillende BASE belwaarden aan. Zo kun jij de BASE belwaarde kiezen die het beste bij jou past! We bieden de volgende BASE belwaarden aan: 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro en 30 euro. Ben jij iemand die weinig belt, sms’t of internet? Dan is de BASE belwaarde van 5 euro perfect voor jou. Gebruik jij veel belminuten, sms’jes of MB’s? Dan is het verstandig om te kiezen voor de BASE belwaarde van 20 euro of 30 euro! En onthoud, hoe hoger je bestelwaarde, hoe hoger het aantal tegoedpunten wat je ontvangt bij je bestelling. En hoe meer tegoedpunten, hoe hoger de korting op je volgende bestelling! Dus eigenlijk is het altijd verstandig om te gaan voor BASE belwaarde van 30 euro.

Op zoek naar andere belwaarden bij Ikwiltegoed.be?

Wil jij liever geen belwaarde van BASE? Geen probleem. Op Ikwiltegoed.be bieden wij belwaarden van verschillende providers aan. Bekijk onze belwaarden van L-Mobi, JIM Mobile, Lyca, Orange, Ortel Mobile, Proximus of Scarlet! Daar zit vast wel iets tussen voor jou, toch?