Ortel Mobile belwaarde

Ortel Mobile

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Ortel Mobile belwaarde kopen op ikwiltegoed.be

Ortel Mobile heeft een duidelijk doel, namelijk dat landsgrenzen geen belemmering mogen vormen voor de communicatie. Ook naar het buitenland hoort bellen op een zo goedkoop mogelijk manier te kunnen, en speciaal daarvoor werd de Ortel Mobiel prepaid simkaart op de markt gebracht. Natuurlijk bel je ook op nationaal niveau met scherpe tarieven.

Ortel Mobile belwaarde

Ortel Mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk en kan daardoor een kwalitatieve service aanbieden zonder dat je daarvoor een abonnement hoeft af te sluiten. Nationaal en internationaal bellen, sms’en en surfen was nog nooit zo goedkoop als met Ortel Mobile en dat merk je onmiddellijk. Omdat we het hier hebben over prepaid belwaarde, heb je op ieder moment een duidelijk beeld van je verbruik en kun je jouw budget perfect onder controle houden. Geen verrassingen dus met torenhoge facturen die in de bus vallen, je weet altijd precies wat je uitgeeft.

Ortel Mobile belwaarde kopen en opladen

Omdat jouw budget belangrijk is, wil Ortel Mobile je helpen dit onder controle te houden. Je belwaarde opwaarderen kan voor 5 euro, voor 10 euro, voor 15 euro of voor 20 euro. De keuze is helemaal aan jou. Mooi meegenomen is dat de belwaarde telkens 6 maanden geldig blijft en na die geldigheidsdatum iedere keer mee opschuift wanneer je herlaadt. Zeker voor mensen die vaak naar buitenlandse nummers bellen, is deze provider perfect om toch contact te kunnen blijven houden zonder daar een fortuin aan uit te moeten geven.

Jouw Ortel Mobile belwaarde nu kopen op ikwiltegoed.be

Je Ortibel Mobile Belwaarde opwaarderen doe je heel snel, makkelijk en veilig bij ikwiltegoed.be. Na aankoop krijg je de code voor het opwaarderen onmiddellijk op het scherm van je GSM en in de inbox van je e-mail. Na het aankopen, kun je dus direct gebruik maken van de belwaarde. Wil je liever belwaarde van een andere provider aankopen? Lycamobile, Orange, Proximus, L-Mobi en Jim Mobile maken ook deel uit van het aanbod van ikwiltegoed.be