Proximus belwaarde

Belwaarde

Extra Pack Message

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Proximus is een begrip in België

Denk aan providers in België en je komt al snel bij Proximus uit. En terecht. Proximus staat in de top-3 van de grootste providers in België. De provider staat op het podium met BASE en Orange. Uiteraard biedt Ikwiltegoed.be belwaarde aan voor alle drie de providers! Doen we toch wat goed. In 1994 is Proximus gestart. Het ontstond uit een samenwerking tussen Belgacom en AirTouch. Ze waren een van de eerste providers in België. Sinds die tijd is de concurrentie flink toegenomen, waardoor Proximus scherpere tarieven is gaan rekenen. Zo blijft Proximus de concurrentie voor.

Net zoals Orange en BASE is Proximus een complete provider. Het richt zich niet alleen op mobiele telefonie, maar ook op televisie en internet. Voor de mobiele telefonie kun je herlaadkaarten aanschaffen bij Ikwiltegoed.be. Hiermee herlaad je snel en eenvoudig je Proximus belwaarde. Door het betrouwbare netwerk van Proximus, weet je zeker dat je je belwaarde goed kunt besteden. Op bijna iedere plek heb je bereik, waardoor je waar en wanneer je maar wilt kunt bellen, sms’en en internetten. Dat wil je!

Proximus belwaarde bij Ikwiltegoed.be halen

Ikwiltegoed.be biedt verschillende belwaarden van Proximus aan, waardoor jij binnen no-time kunt genieten van je Proximus belwaarde. Met de belwaarde die je bij Ikwiltegoed.be aanschaft, kun je eenvoudig een Pay&Go bundel halen. Een Proximus Pay&Go bundel bevat belminuten, sms’jes en MB’s. Hoeveel je er ontvangt, ligt aan je Proximus belwaarde. Ga je voor een hoge Proximus belwaarde? Dan ontvang je meer belminuten, sms’jes en MB’s. Ikwiltegoed.be biedt de volgende belwaarden aan: 15 euro, 25 euro en 50 euro. Bel, sms of internet jij veel? Dan kun je het beste voor de Proximus belwaarde van 50 euro gaan! Tip van de zaak.

Je kunt er ook voor kiezen om geen Proximus Pay&Go bundel aan te schaffen, maar dat je gebruik automatisch afgeschreven wordt van je huidige belwaarde. In dat geval betaal je €0,30 per belminuut, €0,12 per sms en €0,50 per MB. Dit is voor Belgische begrippen vrij fors, omdat providers als L-Mobi of JIM Mobile hier ver onder zitten. Om zo voordelig mogelijk gebruik te maken van je Proximus belwaarde, is het altijd aan te raden om een Pay&Go bundel aan te schaffen! Op de website van Proximus vind je hier alle informatie over.

Hoe haal je Proximus belwaarde?

Door hier te klikken, ga je eenvoudig naar de pagina met alle belwaarden van Proximus op Ikwiltegoed.be. Hier kies je jouw gewenste belwaarde, die je vervolgens kunt afrekenen met iDEAL, Bancontact of Apple Pay. Na betaling ontvang je de herlaadcode direct op je scherm en in de mail. Deze kan je vervolgens direct inwisselen bij Proximus. Dit kan op verschillende manieren.

Proximus belwaarde verzilveren

Je kunt ervoor kiezen om je Proximus belwaarde te herladen in de app van Proximus. Je logt in en volgt de duidelijk uitgelegde stappen. Wanneer je deze succesvol doorlopen hebt, is je belwaarde herladen en kun je direct bellen, sms’en en internetten. Je kunt dit ook doen door in je belscherm het volgende in te voeren: #121*Herlaadcode# in te voeren. Op de plaats van de herlaadcode voer je dan de code in die je van Ikwiltegoed.be ontvangen hebt.

Ander belwaarde aanschaffen bij Ikwiltegoed.be

Op zoek naar andere belwaarde? Geen enkel probleem! Bij Ikwiltegoed.be snappen we dat niet iedereen bij Proximus een simkaart heeft. Daarom bieden wij ook belwaarden aan voor bijvoorbeeld Orange en BASE, die andere grote providers in België! Of check de goedkopere providers, zoals JIM Mobile, L-Mobi en Lycamobile. Kortom, voor ieder wat wils!