JIM Mobile belwaarde

JIM Mobile

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Met JIM Mobile profiteer je goedkoop van optimaal bereik

Zeg je JIM Mobile, dan zeg je een van de grootste providers in België. JIM Mobile wordt gezien als een prijsvechter. Ze opereren op het betrouwbare netwerk van BASE, waardoor jij (bijna) altijd bereikbaar bent en kunt bellen, sms’en of internetten wanneer je maar wilt. Hiervoor heb je JIM Mobile belwaarde nodig. Je haalt JIM Mobile belwaarde eenvoudig en snel bij Ikwiltegoed.be. Als je de herlaadcode besteld hebt, ontvang je deze direct op je scherm en in je mail! Ideaal, toch?

Doordat JIM Mobile gebruikmaakt van het netwerk van BASE, is het in staat om goedkoper te zijn dan de meeste providers. Het gebruikmaken van het netwerk van een andere provider en het vervolgens zelf aanbieden wordt gezien als een virtueel netwerk. De doelgroep van JIM Mobile zijn jongere mensen, omdat deze meer gebruikmaken van mobiel internetten dan bellen of sms’en. Hier zijn de belwaarden dan ook op afgestemd. Door middel van aansprekende marketing probeert JIM Mobile zoveel mogelijk jongere mensen naar JIM Mobile toe te halen.

JIM Mobile belwaarde halen bij Ikwiltegoed.be

Ben jij iemand die een simkaart van JIM Mobile heeft? Goed bezig. Het kan soms nodig zijn om je belwaarde te herladen, zodat je kunt blijven bellen, sms’en en vooral internetten! Bij Ikwiltegoed.be heb je de keuze uit verschillende belwaarden: 5 euro, 10 euro, 15 euro en 20 euro. Als je je keuze gemaakt hebt, kun je de herlaadcode voor JIM Mobile belwaarde kopen.

Na het aanschaffen van JIM Mobile belwaarde, ontvang je de herlaadcode direct op je scherm en in de mail. Deze herlaadcode kun je op twee manieren verzilveren, zodat je toegang krijgt tot je JIM Mobile belwaarde. De eerste manier is het downloaden van de JIM Mobile app. Hier staat nauwkeurig aangegeven hoe je je code voor JIM Mobile belwaarde kunt verzilveren. Je kunt er ook voor kiezen om te sms’en naar het nummer 1984. Je dient hier enkel je herlaadcode voor te sms’en. Je krijgt vervolgens automatisch bericht dat je belwaarde is aangevuld. Dit is dan ook direct geldig. Als je JIM Mobile belwaarde bij Ikwiltegoed.be haalt, kun je binnen een minuut weer volop bellen, sms’en of internetten!

Goedkope belwaarde? Dan zit je bij JIM Mobile goed

JIM Mobile is een zeer goedkope provider. De prijzen voor bellen, sms’en en internetten starten vanaf €0,01. Dit geldt dus echt voor bellen, sms’en én internetten. Het ligt aan de bundel of je actuele tariefplan wat de precieze prijzen zijn voor bellen, sms’en en internetten, maar deze prijs ligt bij JIM Mobile nooit te hoog! Je kunt er dus ook voor kiezen om een bundel aan te schaffen! Met JIM Mobile belwaarde kan je eenvoudig de MEGASURF-bundel kopen. Je doet dit door ‘MEGASURF’ te sms’en naar 1984. Zodra je dit gedaan hebt, ontvang je 1 GB aan data.

Ontvang bonussen bij JIM Mobile

Ben jij van plan om je belwaarde van JIM Mobile te herladen? En ga je meer dan €10 herladen? Dan kom jij in aanmerking voor een bonus! JIM Mobile werkt veel met herlaadbonussen, zonder verdere voorwaarden. Deze herlaadbonussen passen bij de aansprekende marketing die de provider doet. Je ontvangt bijvoorbeeld extra belminuten, sms’jes of MB’s als je een bepaald bedrag herlaadt.

Op zoek naar andere belwaarden?

Wil jij liever belwaarde van een andere provider? Geen enkel probleem. Op Ikwiltegoed.be bieden we verschillende soorten belwaarden aan, van verschillende providers. Bekijk eens de belwaarden van L-Mobi, BASE, Lyca, Orange, Ortel Mobile, Proximus of Scarlet! De keuze is reuze!