Orange belwaarde

Orange

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Het betrouwbare netwerk van Orange

De top-3 van alle providers in België is duidelijk: Orange, Proximus en BASE. Orange is een van de grootste providers in België. Ook in Frankrijk is de provider zeer bekend. Kiezen voor Orange belwaarde is dus altijd een verstandige keuze! Orange is begonnen als Mobistar. In 1995 werd het bedrijf opgericht, wat betekent dat Orange al ruim 25 jaar actief is. In die tijd hebben ze ongelooflijk veel gewerkt aan hun netwerk, wat als zeer betrouwbaar mag worden gezien.

Het netwerk bereikt 99% van België, wat betekent dat jij met Orange belwaarde bijna altijd bereikbaar bent. Bellen, sms’en en internetten waar en wanneer jij maar wilt. Luxe, toch? Ikwiltegoed.be biedt Orange belwaarde aan, omdat wij jou kunnen garanderen dat je plezier gaat hebben van je aankoop. Orange is niet enkel gefocust op mobiele telefonie, ze bieden ook televisie en internet aan. Al met al is het een zeer complete provider. Bij Orange betaal je €0,30 per belminuut, €0,10 per sms en €0,50 per MB. Je kunt er ook voor kiezen om een bundel aan te schaffen met je Orange belwaarde.

Orange belwaarde bestellen bij Ikwiltegoed.be

Is je Orange belwaarde (bijna) op? Tijd om te herladen! Bij Ikwiltegoed.be haal je eenvoudig en snel nieuwe belwaarde van Orange. We bieden verschillende herlaadkaarten aan, zodat jij de Orange belwaarde kunt kiezen die het beste bij je past. De Orange belwaarden die Ikwiltegoed.be aanbiedt zijn: 5 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro en 50 euro. Ben jij iemand die niet veel gebruikmaakt van zijn belwaarde? Dan is de Orange belwaarde van 5 euro perfect voor jou! Gebruik jij veel belwaarde? Ga dan voor Orange belwaarde van 25 euro of 50 euro!

Je herlaadcode direct op je scherm

Wil jij Orange belwaarde kopen bij Ikwiltegoed.be? Slimme keuze. Je rekent eenvoudig af met een van de betaalmethoden: iDEAL, Bancontact of Apple Pay. Na betaling ontvang je direct de herlaadcode op je scherm. Daarna sturen we hem ook per mail, zodat jij altijd je code voor Orange belwaarde ontvangt. Daarnaast ontvang je na een bestelling van Orange belwaarde tegoedpunten, waarmee je korting kunt krijgen op je volgende bestelling. Hoe hoger je bestelwaarde, hoe meer tegoedpunten je ontvangt. Het is dus altijd een slimme keuze om voor veel Orange belwaarde te gaan bij Ikwiltegoed.be!

Herlaadcode voor Orange belwaarde verzilveren

Nadat jij je code voor Orange belwaarde hebt ontvangen, kun je deze gaan verzilveren. Dit kun je op verschillende manieren doen. De eerste en meest eenvoudige manier is om je herlaadcode voor Orange belwaarde te verzilveren in de app van Orange. Je kunt ook herladen via een sms. De laatste herlaadmogelijkheid is om in het belscherm #125*Herlaadcode# in te voeren. Bij het woord ‘Herlaadcode’ voer je dan je ontvangen Orange belwaarde herlaadcode in.

Ander belwaarde kopen bij Ikwiltegoed.be

Gebruik jij geen Orange? Of wil je liever belwaarde van een andere provider, omdat je bijvoorbeeld gaat overstappen? Bij Ikwiltegoed.be snappen we dat. Daarom bieden we belwaarde aan van verschillende providers, zodat jij altijd belwaarde kunt kiezen wat bij je past! Bekijk bijvoorbeeld eens de belwaarde van BASE of Proximus, die andere grote providers in België! Of ga voor belwaarde van virtuele providers, zoals Lycamobile, JIM Mobile of L-Mobi! Kortom, er is genoeg keus. Past dit allemaal niet bij je? Dan biedt Ikwiltegoed.be ook nog belwaarde aan van Ortel Mobile en Scarlet!