Officiële verkoper van giftcards, belwaarde en betaalkaarten

Bij Ikwiltegoed.be kun je terecht voor verschillende soorten giftcards, belwaarde en betaalkaarten. Wij zijn trots om officiële verkoper te zijn van bekende merken zoals PlayStation, Xbox, Nintendo, Google Play, paysafecard, PCS Mastercard, Proximus en Orange. Of je nu op zoek bent naar een cadeaukaart voor een vriend of familielid, belwaarde voor jezelf, of een betaalkaart voor online aankopen, bij Ikwiltegoed.be vind je het allemaal.

Een breed assortiment aan giftcards

Ikwiltegoed.be biedt een breed assortiment aan giftcards van populaire merken zoals PlayStation, Xbox en Nintendo. Voor de fervente gamers onder ons zijn deze giftcards een must-have. Met deze giftcards kun je tegoed op je game account zetten en vervolgens spellen of add-ons aanschaffen. Maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een cadeau voor een vriend of familielid bieden wij verschillende soorten cadeaukaarten aan, bijvoorbeeld van Google Play. De ontvanger kan deze kaart gebruiken om aankopen te doen in de Google Play Store, zoals apps, films en games.

Belwaarde voor verschillende providers

Naast giftcards biedt Ikwiltegoed.be ook belwaarde aan voor verschillende providers. Of je nu belwaarde nodig hebt voor Proximus, Orange of Lycamobile, bij ons vind je het allemaal. Met deze belwaarde kun je eenvoudig en snel je telefoon opwaarderen en bellen of sms’en naar je vrienden en familie.

Veilig betalen met betaalkaarten

Bij Ikwiltegoed.be kun je ook terecht voor verschillende betaalkaarten. Een populaire keuze is de paysafecard, waarmee je online aankopen kunt doen zonder je persoonlijke gegevens of bankgegevens te delen. Een andere optie is de PCS Mastercard, die je kunt gebruiken voor betalingen in winkels en online.

Directe levering en tegoedpunten

Bij Ikwiltegoed.be hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom zorgen wij voor een snelle en veilige levering van je giftcard, belwaarde of betaalkaart. Na aankoop krijg je de code direct te zien op je scherm en ontvang je deze ook nog eens in je e-mail. Zo kun je de code direct gebruiken of doorsturen naar de ontvanger van het cadeau. En als je bij ons winkelt, profiteer je ook nog eens van ons unieke tegoedpuntensysteem. Voor elke euro die je uitgeeft bij Ikwiltegoed.be, krijg je tegoedpunten terug die je kunt inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Hierdoor bespaar je steeds meer naarmate je meer bestelt.