PCS Mastercard

Betaalkaarten

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Koop nu jouw PCS Mastercard bij ikwiltegoed.be

Als je iemand bent die vaak online aankopen doet - maakt niet uit of het om producten of diensten gaat - zul je al gemerkt hebben dat je dit in veel gevallen alleen kunt doen door middel van een creditcard. Niet leuk als je echt die aankoop wil doen, maar verder niet de behoefte hebt aan een creditcard of als je die om één of andere reden niet kunt krijgen. Als je echter een PCS Mastercard hebt, een prepaid creditcard, kun je wel die leuke aankoop doen en hoef je niet het aanvaardingsproces van een creditcard te doorlopen. Je vraagt je card aan en kunt die via ikwiltegoed.be opwaarderen tot aan het bedrag dat je nodig hebt.

Wat is een PCS Mastercard?

Zoals hierboven beschreven, is de PCS Mastercard een prepaid creditcard waarmee je zowel online als in fysieke winkels aankopen kunt betalen. De werking van de card verschilt bijna niets in vergelijking met de gewone creditcard. De enige verschillen zijn dat je voor de PCS Mastercard geen bankrekening nodig hebt, dat je geen goedkeuring van je dossier moet afwachten en dat je gegevens niet gedeeld worden. De PCS Mastercard is de betaaloplossing voor wie anoniem en toch veilig aankopen wil kunnen betalen.

Wat zijn de voordelen van een PCS Mastercard?

Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van je persoonlijke gegevens is betalen met de PCS Mastercard een volledig veilige manier van betalen. Dankzij het wereldwijde netwerk van de PCS Mastercard, heb je een groot aantal adressen waar je kunt betalen met deze kaart. Op ieder moment kun je via ikwiltegoed.be een code aankopen die je in staat stelt je tegoed onmiddellijk op te waarderen, klaar voor die ene leuke aankoop die echt niet kan wachten. Omdat je met op te waarderen bedragen werkt, heb je steeds een duidelijk zicht op je uitgaven en kun je jezelf zelfs bepaalde limieten opleggen. Is het tegoed op, dan kun je niet meer betalen en kom je ook niet voor verrassingen te staan. 

Hoe kun je een je PCS Mastercard aankopen?

De PCS Mastercard moet je eerst zelf aanvragen, deze kun je niet aankopen bij ikwiltegoed.be. Natuurlijk kun je bij ons wel terecht voor de aankoop van codes om je tegoed op te waarderen. Met een ruime keuze uit verschillende bedragen heb je altijd een tegoed dat volstaat om je aankopen te doen en dat toch binnen je budget valt. Codes zijn verkrijgbaar met volgende bedragen: 20 euro, 50 euro, 100 euro, 150 euro en 250 euro. Na de aankoop van de code, krijg je direct een mail waarmee je kunt opwaarderen. Snel, makkelijk en veilig dus! 

Kies je liever voor een betaalkaart van Neosurf, CASHlib of Transcash? Ook dan ben je bij ikwiltegoed.be aan het juiste adres. Wist je trouwens dat je bij ikwiltegoed.be kunt sparen voor mooie kortingen? Bij iedere bestelling spaar je punten die je al direct bij de volgende aankoop kunt inwisselen. Nog een mooi extraatje dat je niet kunt laten liggen dus!