CASHlib

Betaalkaarten

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Een CASHlib betaalkaart kopen? Bij ikwiltegoed.be natuurlijk!

Anoniem online betalen, het wint steeds meer populariteit. Omdat je geen persoonlijke gegevens zoals je adres of bankgegevens hoeft te delen, verdwijnt voor een groot deel het risico dat die gegevens in verkeerde handen vallen met alle gekende gevolgen van dien. CASHlib kent het probleem en heeft er de perfecte oplossing voor gevonden in de vorm van handige, veilige en anonieme betaalkaarten. Een CASHlib betaalkaart bestellen? Dat gaat nergens zo gemakkelijk en snel als op ikwiltegoed.be

Wat is een CASHlib betaalkaart?

CASHlib is dé prepaid betaalkaart die je toelaat om volledig anoniem en veilig je online aankopen te betalen. Je koopt heel eenvoudig een kaart die het gewenste bedrag bevat. Aan de hand van de bijbehorende code kun je vervolgens overal veilig online betalen zonder dat ook maar iemand toegang heeft tot je persoonlijke gegevens. Heb je het bedrag niet helemaal opgebruikt tijdens je aankoop? Dan blijft het resterende saldo gewoon geldig voor een volgende keer.

Geniet van de vele voordelen van de CASHlib betaalkaarten

De voordelen die je samen met de CASHlib betaalkaart krijgt, zijn direct ook de reden waarom de betaalkaart zo populair is. Het is de manier om bij uitstek mooie online koopjes te kunnen scoren zonder dat je jouw privacy in het gedrang moet brengen. Veel prepaid betaalkaarten hebben een vrij klein bedrag als limiet en dat kan nog wel eens voor problemen zorgen wanneer je een grotere aankoop gepland hebt. Met de CASHlib kaarten kun je nu tot 1.000 euro betalen door gebruik te maken van verschillende codes. Wil je een aankoop van 750 euro doen? Dan kun je bijvoorbeeld het tegoed van 3 kaarten van 250 euro samenvoegen. Of je kunt eerst resterende bedragen op oude kaarten in mindering brengen. Erg gebruiksvriendelijk, de CASHlib betaalkaarten.

De CASHlib betaalkaarten kopen en gebruiken

Het bedrag dat je op de betaalkaart moet zetten, is natuurlijk afhankelijk van jouw plannen. CASHlib betaalkaarten zijn te verkrijgen in verschillende bedragen, altijd eentje die helemaal aansluit bij je plannen dus. Bij ikwiltegoed.be vind je kaarten van 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro en 250 euro. Niets belet je natuurlijk om er meerdere aan te kopen en zo al je favoriete aankopen te kunnen doen. Verschillende webwinkels, online casino’s, datingsites, gaming platformen, streamingdiensten en dergelijke aanvaarden nu al betalingen door middel van de CASHlib betaalkaarten. Daar komen in de toekomst nog heel wat diensten en webwinkels bij!

Heb jij al je CASHlib betaalkaart besteld?

Wacht niet langer en geniet ook van de vele voordelen van het veilig en anoniem online betalen met de CASHlib betaalkaarten. Je kunt ze vandaag nog makkelijk en snel bestellen op ikwiltegoed.be en starten met online aankopen. Ook andere betaalkaarten zijn beschikbaar, je hebt dus alle mogelijkheden voor je liggen op ikwiltegoed.be. Waar wacht je nog op om te bestellen?