Betaalkaarten

PCS Mastercard

Neosurf

paysafecard

CASHlib

Flexepin

BitCard

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Betaalkaarten kopen doe je bij ikwiltegoed.be

Met betaalkaarten kun je online betalen op een veilige en volledig anonieme manier. Dit is dan ook meteen de reden dat deze betaalkaarten zo populair zijn geworden. Bij ikwiltegoed.be koop je deze betaalkaarten nu heel snel en veilig online aan. Je kunt deze kaarten direct na aankoop al gebruiken om een grote of mooie aankoop te doen, volledig veilig en zonder risico. Je gebruikt de betaalkaarten bijvoorbeeld voor het betalen voor online (kans)spellen, internetdiensten of bepaalde websites. Koop een van de volgende betaalkaarten bij ikwiltegoed.be en ontvang de betaalkaart direct in je mailbox: 

Neosurf

Ook Neosurf is een anonieme en veilige betaalkaart die werkt met een speciale persoonlijke code. Je kunt de kaart gebruiken voor aankopen in tal van webshops. Het voordeel aan Neosurf is onder meer dat het tegoed op de kaart nooit opraakt en dat je verschillende kaarten aan één code kunt koppelen. Zo hoef je niet met verschillende codes te werken. Dit maakt van Neosurf ook een leuke betaalkaart om cadeau te doen! 

PCS Mastercard

De PCS Mastercard is de perfecte betaalmethode om aankopen te doen in een webshop óf een fysieke winkel. Deze prepaid betaalkaart is handig, omdat je er niet direct een bankrekening voor nodig hebt. Deze betaalkaart is in veel opzichten te vergelijken met een normale Mastercard creditcard. Het grootste verschil is echter dat de PCS Mastercard niet gekoppeld is aan een bankrekening. In plaats van een koppeling met je bankrekening, maakt de PCS Mastercard gebruik van codes, waarmee je het budget op de kaart makkelijk beheert. 

CASHlib

Het gebruik van betaalkaarten wordt steeds populairder en dat geldt ook voor de kaart CASHlib. Met deze kaart betaal je anoniem en kun je aankopen tot wel € 1000,- doen. Gebruik de CASHlib betaalkaart om betalingen te doen in online casino’s, webshops, datingsites en andere online omgevingen. De kaart wordt op steeds meer online plekken geaccepteerd. 

Kies jouw betaalkaart en gebruik hem al binnen een paar minuten

Ikwiltegoed.be vindt het belangrijk dat je snel en makkelijk gebruik kunt maken van een betaalkaart. Bestel dus de kaart die je wilt hebben en bepaal vervolgens het gewenste bedrag. Binnen een paar minuten ontvang je dan een mail en kun je de kaart al gebruiken! Naast betaalkaarten biedt ikwiltegoed.be ook giftcards en abonnementen aan om het online speelplezier nog makkelijker te maken.