Neosurf

Betaalkaarten

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Neosurf betaalkaarten kopen doe je bij ikwiltegoed.be

Niets zo gemakkelijk als je aankopen online doen. Het gaat snel en eenvoudig en je hebt alle mogelijkheden bij de hand. Maar dan moet je online betalen en rijst vragen op over je privacy en de veiligheid van je gegevens. Met de Nesosurf betaalkaarten hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken. Betalen kan volledig anoniem! Op deze manier hoef je je persoonlijke gegevens namelijk niet met derden te delen om toch van je favoriete aankopen te kunnen genieten. Natuurlijk kun je de betaalkaart snel en eenvoudig aankopen bij ikwiltegoed.be, waar anders?

Wat is een Neosurf betaalkaart?

De Neosurf betaalkaart is een prepaid betaalkaart met een code die staat voor een bepaald bedrag dat je voordien hebt betaald. In plaats van je aankopen online met je bankkaart of creditcard te betalen, kun je hier heel eenvoudig de Neosurf betaalkaart gebruiken totdat het limiet van de kaart is bereikt. Is er sprake van een resterend saldo na je aankopen, dan kun je dit behouden voor een volgende online aankoop.

Welke voordelen zijn er aan de Neosurf betaalkaart verbonden?

We weten allemaal dat het met de veiligheid van betaalgegevens op het internet wel eens verkeerd kan lopen. In dat geval dreigen je gegevens in verkeerde handen te vallen met alle gevolgen van dien. Met de Neosurf betaalkaart is dit niet langer een zorg. Je kunt volledig anoniem en met respect voor je privacy je aankopen betalen. Het bedrag dat op je Neosurf betaalkaart staat, kun je onbeperkt in tijd gebruiken en bovendien kun je meerdere codes samenvoegen als je een aankoop voor een hoger bedrag doet. Snel, makkelijk en veilig betalen, daar staat de Neosurf betaalkaart voor.

De Neosurf betaalkaarten in de praktijk

Omdat het belangrijk is dat je aankopen kunt doen die passen binnen je budget, zijn er betaalkaarten met verschillende bedragen op beschikbaar. Je kunt bij het aankopen kiezen voor een waarde van 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro, 30 euro, 50 euro of 100 euro. Is je aankoop duurder? Dan koop je gewoon heel eenvoudig meerdere kaarten tot je het benodigde bedrag hebt bereikt. Betalen met de Neosurf betaalkaart kan bij verschillende webwinkels, bij online casino’s, streamingdiensten en voor bepaalde financiële diensten. 

Koop nu je Neosurf betaalkaart bij ikwiltegoed.be

Wil je een online aankoop doen en daarbij zeker zijn dat je op een veilige en anonieme manier kunt betalen? Koop vandaag nog jouw Neosurf betaalkaart aan op ikwiltegoed.be. Gaat je voorkeur eerder uit naar een andere betaalkaart zoals PCS Mastercard, CASHlib of Transcash? Ook die vind je hier.