Terug naar blogs

De voordelen van de PCS Mastercard: waarom je er een moet hebben

De voordelen van de PCS Mastercard: waarom je er een moet hebben

Ben jij op zoek naar een volledig veilig én anoniem alternatief voor de creditcard? Staak dan de zoektocht, Ikwiltegoed heeft namelijk de oplossing voor jou in huis: tegoed voor je PCS Mastercard. De PCS Mastercard is een manier om online of fysiek jouw aankoop te voltooien. Ben je benieuwd naar alle voordelen? Lees dan verder.

 Als jij graag shopt raden we je aan om zorgvuldig met je gegevens om te springen. Bij de plaatselijke supermarkt kan je met een gerust hart je croissantjes afrekenen, echter ben je helaas niet overal zo veilig. Om vlot af te rekenen en tegelijkertijd anoniem te blijven, heeft het Franse PCS een prepaid pinpas ontwikkeld die niet om jouw bankgegevens vragen.  Waar Creditcardbetalingen traceerbaar zijn, een spoor achterlaten en soms zelfs risicovol zijn, zit je met de PCS Mastercard altijd goed. Wedden op gratis toegang tot Ikwiltegoed.nl dat je na het lezen van deze blog niks anders meer wil dan de PCS Mastercard?

Waarom de PCS Mastercard de betere versie van de creditcard is 

Als we je zoiets waardevols als gratis toegang tot onze webshop op het spel zetten, is dat niet zonder reden. Allereerst willen we je erop wijzen dat in Nederland en België de creditcard niet heel populair is. In 2017 bleek namelijk uit onderzoek van creditcard.nl dat de populariteit van de creditcard in Nederland en België sterk achterbleef ten opzichte van een hoop andere landen. Waar in het Verenigd Koninkrijk ieder werkzaam persoon gemiddeld 1,50 creditcard bezit, ligt dit in Nederland en België op 0,74 en 0,71. Bij landen als Spanje en Portugal ligt dit gemiddelde zelfs rond de 2,50. Bovendien komt niet iedereen in aanmerking voor een creditcard. Voor al die mensen die de creditcard links laten liggen is er een oplossing: de PCS Mastercard. Lees snel waarom!

De PCS Mastercard kan je altijd wel gebruiken 

Als jij een creditcard wil, waar je zelf van bepaalt hoeveel tegoed erop staat, is de PCS Mastercard de oplossing. Je laat nergens je bankrekening of andere gevoelige informatie achter en bent niet te traceren door wie dan ook. Ondertussen kan je er wél op alle plekken die een creditcard accepteren mee betalen. Dus of je nou stiekem munten wil kopen voor obscure spellen, of een abonnement op de OnlyFans van je crush neemt, met de PCS Mastercard zit je gebakken. Overigens moge duidelijk zijn dat de PCS Mastercard ook de oplossing is voor alledaagse aankopen, zo kan je ook je croissantjes bij de Jumbo ermee afrekenen. Je kan met de PCS Mastercard namelijk bij ruim 35 miljoen bedrijven betalen. 

Dit betekent dus dat je veilig kan betalen met de PCS Mastercard in (online) winkels, in binnen- en buitenland. Bovendien kan je bij elke pinautomaat die creditcards accepteert geld pinnen vanaf je PCS Mastercard. In het buitenland is de kans zelfs groter dat je PCS Mastercard geaccepteerd wordt dan dat je normale pinpas dat wordt. Uit onderzoek blijkt dat als je je PCS Mastercard hebt aangevuld met tegoed van Ikwiltegoed, dat je een staande ovatie krijgt van alle omstanders. Overigens kunnen we dat laatste niet garanderen.

Vanwege het feit dat de PCS Mastercard een prepaid creditcard is, hoef je nooit te vrezen voor onverwachtse rekeningen achteraf. De PCS Mastercard is daarmee een creditcard met wel de lusten en niet de lasten. Oftewel, wel overal snel, anoniem en veilig betalen maar niet je gegevens achterlaten en voldoen aan allerlei eisen om aanspraak erop te maken.

Je kan er optioneel overigens ook voor kiezen om je PCS Mastercard te personaliseren, in dat geval is het mogelijk er bijvoorbeeld salaris op te ontvangen. Dit is kosteloos.

Aan de slag met de PCS Mastercard

Ikwiltegoed biedt de PCS Mastercard in de volgende vijf varianten aan:

· 20 euro PCS Mastercard

· 50 euro PCS Mastercard

· 100 euro PCS Mastercard

· 150 euro PCS Mastercard

· 250 euro PCS Mastercard 

Vanzelfsprekend raden we je voor grotere online aankopen het 100-, 150- of 250 euro PCS Mastercard tegoed aan.  Bij Ikwiltegoed laten we het helemaal aan jou. Na betaling ontvang je de code sneller dan het geluid in je mail. Vanzelfsprekend hoef je je tegoed niet in een keer op te maken. Dus je bepaalt zelf of je vijfhonderd keer achter elkaar één croissant koopt of direct alles opmaakt. Ben je bang dat je je aankoopsdrift niet in bedwang houdt? Je kan niet in de rode cijfers komen bij je PCS Mastercard. Je saldo is dus tevens je limiet. Als je PCS Mastercard balans nul euro is, heft PCS geen maandelijkse kosten. Inactiviteit wordt niet bestraft, in tegenstelling tot veel andere prepaid cards.

Bij het bestellen ontvang je jouw unieke PCS Mastercard code, waarmee je je PCS Mastercard kan opwaarderen. De PCS Mastercard kunnen wij je helaas niet verschaffen. Die vind je via deze link. Op dezelfde site kan je ook je saldo bekijken. Ondertussen gaat PCS heel vertrouwelijk om met jouw gegevens, die ze nooit zullen vrijgeven.  

Op Trustpilot.com scoort de PCS Mastercard een 8,6. De meeste reviews zijn in het Frans, dit heeft alles te maken met het feit dat de ontwikkelaar zoals eerder benoemd een Frans bedrijf is. 

De PCS Mastercard in een notendop 

Hierbij een beknopte samenvatting van de PCS Mastercard: 

De PCS Mastercard is hét alternatief voor de creditcard. De PCS Mastercard is een zeer veilige én anonieme betalingsmethode. In het geval dat jij niet wil dat iemand erachter komt dat jij vreemde online betalingen doet, terwijl een creditcard vereist is, zit je met de PCS Mastercard goed. Zoals eerder vermeld betekent dit niet dat de PCS Mastercard alleen voor obscure zaken dient, je kan de PCS Mastercard altijd gebruiken als alternatief voor de creditcard. Je kan de PCS Mastercard bij meer dan 35 miljoen bedrijven wereldwijd gebruiken. Dat betekent dus dat je ook in het buitenland ermee kan betalen of cash pinnen. Je kan op Ikwiltegoed kiezen voor een PCS Mastercard van zowel 20, 50, 100, 150 of 250 euro. Ikwiltegoed heeft het allemaal voor je. Je hoeft je tegoed niet in één keer op te maken. Tot slot scoort de PCS Mastercard een 4,3 op Trustpilot.com

Korting scoren op Ikwiltegoed 

Waarschijnlijk ben je inmiddels helemaal warm gemaakt door de PCS Mastercard en heb je besloten een code te willen scoren. Je zit op Ikwiltegoed helemaal goed hiervoor. Als je dacht dat het leven niet mooier kan, hebben we ook nog goed nieuws. Bij Ikwiltegoed spaar je bij elke bestelling voor korting op je volgende bestelling. Of je nou eShopcards voor de Nintendo, beltegoed of tegoed voor je PCS Mastercard koopt, op Ikwiltegoed weet je zeker dat je volgende aankoop met korting is. Dus waar wacht je nog op, maak eenvoudig een account en scoor je tegoed!