Terug naar blogs

De voordelen van Neosurf: waarom je er een moet hebben voor online betalingen

De voordelen van Neosurf: waarom je er een moet hebben voor online betalingen

Wist jij al dat jij jouw online aankopen helemaal veilig en anoniem kan afrekenen? Het kan allemaal met Neosurf. Schaf de kaart nu aan op Ikwiltegoed.nl Meer weten over de voordelen? Lees dan verder. 

Als jij vaak online je aankopen doet is het aan te raden om dit zo veilig mogelijk te doen. Om vlot af te rekenen en tegelijkertijd anoniem te blijven, heeft Neosurf een tegoedkaart ontwikkeld. Waar de creditcard soms wat omslachtig of onveilig kan zijn, is de tegoedkaart van Neosurf dat juist helemaal niet. Waar Creditcardbetalingen traceerbaar zijn, een spoor achterlaten en soms zelfs risicovol, zit je met de tegoedkaart van Neosurf altijd goed. Na het lezen van deze blog wil je niks anders meer dan Neosurf tegoed. Dat durven wij te wedden op een kaartje voor gratis toegang tot jouw plaatselijke bibliotheek!

Niks zo fijn als de Neosurf kaart 

Als we zo’n weddenschap durven aan durven te gaan, is dat zeker niet zonder reden. Allereerst is het zo dat in Nederland en België een van de in onze ogen zwakkere alternatieven, de creditcard, gematigd populair. In 2017 bleek namelijk uit onderzoek dat de populariteit van de creditcard in Nederland en België sterk achterbleef ten opzichte van een hoop andere landen. Waar in het Verenigd Koninkrijk ieder werkzaam persoon gemiddeld 1,50 creditcard bezit, ligt dit in Nederland en België op 0,74 en 0,71. Bij landen als Spanje en Portugal ligt dit gemiddelde zelfs rond de 2,50. Wij hebben de creditcard ook helemaal niet nodig, door het tegoed van Neosurf.

Neosurf kan je altijd wel gebruiken

Neosurf kan je in meer dan 20.000 webshops wereldwijd gebruiken. Mede om die reden is het tegoed van Neosurf online mateloos populair. Als je graag een gokje waagt is de kans groot dat je met Neosurf je saldo kan opwaarderen. Ook voor online games zit je met Neosurf waarschijnlijk gebakken. Van Bet365 tot Habbo, met Neosurf zit je goed! Graag zouden we de hele lijst even voor je op een rij zetten, maar dan ben je morgenvroeg nog aan het lezen. Zonde van je tijd, als je ook je tijd kan besteden aan League of Legends of je Habbohotel. Dit volgende overzicht toont het beste aan waar jij je Neosurf tegoed kunt gebruiken:

  • Online casino’s 

  • Datingwebsites

  • Online games

  • (Sport)weddenschappen

  • Prepaid creditcards

  • Internetdiensten

Voor een overzicht van alle plekken waar jij je Neosurf kaart kunt besteden, klik je op deze link.

Naar eigen zeggen is Neosurf dan ook de meest toereikende tegoedaanbieder bij populaire game en entertainment websites. De reden dat Neosurf op zoveel plekken geaccepteerd wordt, heeft dan ook te maken met de behoefte van de consument. Omdat Neosurf steeds populairder wordt, zijn er ook steeds meer plekken waar je het tegoed kan inwisselen. Neosurf is volledig veilig, mede omdat je geen (bank)gegevens hoeft te koppelen. Dit is bovendien de reden waarom Neosurf vaak als de digitale versie van contant geld wordt beschouwd. Tenzij je graag je bankbiljetten voorziet van je naam en/of adresgegevens is dat tientje dat je in de supermarkt uitgeeft niet herleidbaar naar jou. Voor Neosurf geldt dus in principe hetzelfde, wel zo handig als je je schaamt voor het spelen van Habbo. Overigens is Habboschaamte wat ons betreft ook nergens voor nodig. Typ 123 als je vrienden wil worden! Om terug te komen op Neosurf, het is dus volledig veilig en anoniem

Variatie mogelijk met Neosurf

Met Neosurf kan je alle kanten op. Of je nou een kaart van 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro of zelfs 30 euro, 50 euro of 100 euro wil, alles is mogelijk. Vanzelfsprekend raden we je voor grotere online aankopen het 50- of 100 euro tegoed van Neosurf aan. Bij Ikwiltegoed laten we het helemaal aan jou, wij hebben het allemaal voor je. Mocht je nou Neosurftegoed overhouden, kan je dit opsparen voor een volgende aankoop. Maak daarvoor een account. . Ze hebben werkelijk overal aan gedacht daar. Je kan bovendien tot wel 250 euro opsparen bij Neosurf. Ben je benieuwd hoeveel saldo je nog hebt, bezoek dan deze link.

Hoe werkt een Neosurf kaart?

Het gebruik van Neosurf is extreem eenvoudig. Weinig dingen in het leven zijn zo simpel als het aanschaffen en gebruiken van een Neosurf tegoedkaart van Ikwiltegoed . Nadat je de kaart hebt gekocht ontvang je een tiencijferige code die je op allerlei plekken kan gebruiken. Als je een betaling doet moet je even jouw unieke code tevoorschijn toveren en klaar is Kees. Ondertussen gaat Neosurf heel vertrouwelijk om met jouw gegevens, die ze nooit zullen vrijgeven.  

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar er zijn geen kosten verbonden aan heb gebruik van Neosurf. Dat betekent dat je niks bijbetaalt per transactie bij Neosurf. Een account aanmaken op Neosurf is eveneens volledig gratis. Op dit account van Neosurf kun je zoals gezegd tot 250 euro tegoed sparen. 

Neosurf in een notendop

Hierbij een beknopte samenvatting van Neosurf:

Om af te trappen is Neosurf een zeer veilige én anonieme betalingsmethode. Voor het geval dat jij niet wil dat je vrienden zien dat je in je vrije tijd Habbo speelt, is de Neosurf kaart dé oplossing. Daarnaast is Neosurf op meer dan 20.000 webshops wereldwijd te gebruiken, en dit aantal neemt door de populariteit alleen maar toe! Niet geheel onbelangrijk, deze veelzijdige kaart is niet te hacken. Je kan op Ikwiltegoed kiezen voor een Neosurf kaart van zowel 5, 10, 15, 20, 30, 50 of 100 euro. Ikwiltegoed heeft het allemaal voor je. Je hoeft je tegoed niet in één keer op te maken, met een account van Neosurf spaar je het makkelijk op. Na je aankoop ontvang je een tiencijferige code

Korting scoren op Ikwiltegoed 

Waarschijnlijk ben je inmiddels helemaal warm gemaakt door de Neosurf kaart en heb je besloten een tiencijferige code te willen scoren. Dan hebben we goed nieuws, je zit op Ikwiltegoed helemaal goed hiervoor. Als je dacht dat het leven niet mooier kan, hebben we ook nog goed nieuws. Bij Ikwiltegoed spaar je bij elke bestelling voor korting op je volgende bestelling. Of je nou eShopcards voor de Nintendo, beltegoed of Neosurf kaarten koopt, op Ikwiltegoed weet je zeker dat je volgende met korting is. Dus waar wacht je nog op, maak eenvoudig een account en ga voor die Neosurf kaart!