Terug naar blogs

De voordelen van de paysafecard: waarom je het moet gebruiken

De voordelen van de paysafecard: waarom je het moet gebruiken

Wist jij al dat jij jouw online aankopen contant kan afrekenen? Het kan allemaal met de paysafecard. Schaf hem nu aan op Ikwiltegoed.nl Meer weten over de voordelen? Lees dan verder.

Doe jij vaak online aankopen? Dan raden we jou aan dit veilig én anoniem te doen. De creditcard kan in sommige gevallen niet de handigste betaaloptie zijn, het is immers voor altijd traceerbaar wat jij hebt gekocht en voor je het weet laat je je gegevens op de verkeerde plek achter. Bovendien heb je geen behoefte om verantwoording af te leggen over je nieuwste aankoop. Gelukkig is voor al deze problemen een zogeheten prepaid card ontwikkeld, de paysafecard. Met deze betaalmethode zit je altijd goed!

De paysafecard als het betrouwbare alternatief 

In 2017 bleek uit onderzoek van creditcard.nl dat de populariteit van de creditcard in Nederland en België sterk achterbleef ten opzichte van een hoop andere landen. Waar in het Verenigd Koninkrijk ieder werkzaam persoon gemiddeld 1,50 creditcard bezit, ligt dit in Nederland en België op 0,74 en 0,71. Bij landen als Spanje en Portugal ligt dit gemiddelde zelfs rond de 2,50. Naast het feit dat er een direct verband is tussen de hogere gemiddelde schulden per consument en het bezit van een creditcard, denken wij dat bij ons simpelweg vaker gekozen wordt voor hét betrouwbare alternatief: de paysafecard.

De paysafecard is multi-inzetbaar en volledig veilig

De paysafecard kan je alleen in Nederland al in meer dan 13.000 online winkels gebruiken. Van Albert Heijn tot Trekpleister, van Jumbo tot de Primera. Ook bij grote internationale namen als Amazon, Spotify en Zalando kan je moeiteloos terecht. Al met al kan je met de paysafecard van Ikwiltegoed echt bijna alles. Van online casino’s tot datingapps, je kan het zo gek niet bedenken. De reden dat de paysafecard op zoveel plekken geaccepteerd wordt, heeft de maken met de behoefte van de consument. Zoals de naam al zegt is de paysafecardvolledig veilig, mede omdat je geen (bank)gegevens hoeft te koppelen. Dit is bovendien de reden waarom de vergelijking wordt gemaakt met contant geld. Tenzij je graag je bankbiljetten voorziet van je naam en/of adresgegevens zijn betalingen niet herleidbaar naar jou. Wel zo handig als je stiekem een onlinedatingprofiel wil aanmaken. Klinkt dit je allemaal wat obscuur? Grote centrale banken geven vergunningen uit voor paysafecards. De paysafecard is bovendien niet te hacken en is daarmee dus volledig veilig

Variatie mogelijk met de paysafecard 

De paysafecard heeft wat weg van de veelzijdigheid van een lekker stukje kip. Dat lijkt misschien een vreemde vergelijking maar buiten de talloze plekken waarop je de paysafecard kan gebruiken, kan je ook zelf bepalen hoeveel paysafecard tegoed je wil. Kies je voor de 10 euro, 25 euro, 50 euro of zelfs 100 euro paysafecard? Als je het nog gekker wil maken, kan je kosteloos een account aanmaken voor je paysafecardtegoed. Hierop kan je tot wel duizend euro sparen, moet je nagaan hoe lang je daarvan kan online daten (of iets anders). Uiteraard hoef je je paysafecard tegoed niet in een keer op te maken, je kan je tegoed zoals gezegd opsparen of verdelen over meerdere aankopen. Dat maakt deze betaaloptie zo gebruiksvriendelijk. Ben jij benieuwd hoeveel tegoed je nog hebt, bezoek dan hier de site van paysafecard.

Hoe werkt de paysafecard precies?

Weinig dingen in het leven zijn zo simpel als het aanschaffen en gebruiken van een paysafecard via Ikwiltegoed. Nadat je de kaart hebt gekocht ontvang je een zestien cijferige code die je zoals eerder vermeld op de meest uiteenlopende plaatsen kan gebruiken. Als je een betaling doet met je account, hoef je alleen maar even in te loggen. De mensen achter de paysafecard beloven je gegevens hierbij niet alsnog vrij te geven. 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar er zijn in principe geen kosten verbonden aan de paysafecard. Er zijn echter een aantal scenario’s waarin je toch een klein bedrag moet bijbetalen. Bijvoorbeeld bij het uitbetalen van je resterende saldo. Maar zeg nou eerlijk, wie wil nou z’n saldo van z’n paysafecard halen, als je er zoveel leuke dingen mee kan zonder transactiekosten. 

Hoe zijn de reviews van de paysafecard?

Op trustpilot.com wordt de paysafecard beoordeeld met een dikke negen. Uiteraard is dit niet zonder reden. Zo prijzen de meeste mensen de paysafecard aan vanwege de snelheid en anonimiteit die erbij komt kijken. In de meer dan 60.000 reviews valt ook vaak te lezen dat men de paysafecard als vervanger van de creditcard gebruikt. Bovendien hoef je er niet voor naar de winkel, want de paysafecard is dag en nacht te koop op Ikwiltegoed! De enige negatieve recensie die we tegenkwamen was iemand die zodanig blij was met zijn paysafecard, dat hij ermee wilde trouwen. Dat ging helaas niet, dus liet hij twee sterren achter.

Alles wat je moet weten over paysafecard

We vatten de veelzijdigheid van deze kaart graag nog een keertje voor je samen.

Om te beginnen is de paysafecard bij uitstek een zeer veilige én anonieme betalingsmethode. Niemand komt erachter dat jij stiekem een partner probeert te scoren op een onlinedatingssite, terwijl je je naasten hebt verteld nog lang niet op zoek te zijn. Daarnaast is de paysafecard in meer dan 13.000 online winkels te gebruiken, inclusief de grootste der aarde. Niet geheel onbelangrijk, deze veelzijdige paysafecard is niet te hacken. Je bankgegevens kan je er dan ook absoluut niet aan koppelen. Je kan kan kiezen voor een paysafecard van zowel 10, 25, 50 of 100 euro. Ikwiltegoed biedt het allemaal aan. Je hoeft je paysafecardtegoed niet in één keer op te maken. Na je aankoop ontvang je een zestiencijferige code. Tot slot zijn de reviews louter goed.

Korting scoren op Ikwiltegoed

Waarschijnlijk ben je inmiddels helemaal warm gemaakt door de paysafecard en heb je besloten om zo spoedig mogelijk een zestiencijferige code te willen bezitten. Daarvoor zit je goed op Ikwiltegoed. Als je dacht dat het leven niet mooier kan, hebben we ook nog goed nieuws. Bij Ikwiltegoed spaar je bij elke bestelling voor korting op je volgende bestelling. Of je nou eShopcards voor de Nintendo, beltegoed of paysafecards koopt, op Ikwiltegoed weet je zeker dat je volgende aankoop met korting is. Dus waar wacht je nog op, maak eenvoudig een account en haal die paysafecard!