Ikwiltegoed.be
  • Direct geleverd
  • Officiële verkoper
  • Spaar voor korting

Spotify

Giftcards

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen onze klanten over ons

We love Spotify

Muziek heeft het unieke vermogen om mensen terug te brengen naar vervlogen momenten. Het geeft energie, weemoed, kracht en nostalgie. Kortom, muziek is emotie. De muziekindustrie is nog steeds één van de grootste, meest succesvolle industrieën ter wereld met een miljardenomzet. Het muziekaanbod is overweldigend, maar gelukkig brengt Spotify alles samen. Heerlijk.

Spotify is waar jij ook bent

Het Zweedse Spotify neemt in een razendsnel tempo de muziekwereld over. Er zijn maar weinig mensen die nog geen Spotify-abonnement hebben. Spotify heeft een gratis versie, maar met een betaald account krijg je veel meer muziek en een veel bredere ervaring. Je streamt de beste muziek van waar ook ter wereld in de beste kwaliteit, waar en wanneer je maar wilt. Dat doe je via een handige app op je telefoon, televisie of gewoon op de computer. Waar jij bent is je favoriete muziek: of je nu sport, een feestje hebt of gewoon lekker thuis op de bank met vrienden van de nieuwste hits wilt genieten.

Het ruime muziekaanbod van Spotify

Het aanbod op Spotify is bijzonder uitgebreid: miljoenen nummers zijn met of zonder reclame te beluisteren, waar en wanneer je maar wilt. En gezien je de nummers ook kunt downloaden, ben je zelfs niet afhankelijk van een internetverbinding. Dat kan natuurlijk handig zijn wanneer je onverwachts eens zonder internetverbinding zit. Dat zal trouwens niet vaak meer voorkomen, maar toch, je weet maar nooit.

Spotify leert op basis van je muziekkeuze en zal je steeds nieuwe artiesten en playlists aanbieden die misschien ook wel voor jou interessant zijn. De kans dat je nieuwe artiesten leert kennen met wellicht wel je nieuwe favoriete nummer is dus zeer groot.

Stop reading, start listening

Je bent hier nu natuurlijk niet om nóg meer informatie over Spotify te lezen. Je bent hier omdat je wilt wegdromen bij de klanken van je favoriete muziek. Je wilt luisteren. Je wilt het zelf ervaren. Dus kies je Spotify-tegoed, sit back and relax.