Blizzard giftcards

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Blizzard Entertainment

Houd je van gamen? Dan ken je Blizzard Entertainment, zo simpel is het. De Amerikaanse developer bracht ons een heleboel plezier met games als World of Warcraft (dat inmiddels is uitgegroeid tot een echte franchise), Hearthstone en Diablo, maar de meeste bekende is toch wel Overwatch: een multiplayer first-person shooter game waarin twee teams van helden elkaar het leven zuur maken.

Blizzard Entertainment investeert graag in zijn fans

De sinds 1991 bestaande developer is een autoriteit op het gebied van MMO, dat hebben ze inmiddels wel bewezen. Blizzard Entertainment zet al sinds zijn begindagen in op een zeer intense gaming ervaring. Maar de kern van Blizzard Entertainment is altijd gericht op diepgang. Dat blijkt uit de vele uitbreidingspakketten van World of Warcraft (1994) en Diablo (1996). Deze strategie is al jaren goed voor een sterke basis met trouwe fans die telkens halsreikend uitkijken naar nieuwe uitbreidingen. Blizzard investeert graag in zijn fans. Gelukkig maar.

De online ervaring van Blizzard-games

Blizzard ontwikkelt games voor verschillende platforms. Ze ontwikkelen toffe games voor PlayStation en Xbox, maar de meeste richten zich toch op Windows en OS X.

De online gamingwereld van Blizzard is gigantisch. Met een Blizzard-giftcard kun je dan ook alle kanten uit. Wil je World of Warcraft tokens? Geen probleem. Het nieuwste uitbreidingspakket van Diablo III? Fluitje van een cent. In-game content voor Hearthstone? Natuurlijk. Waar ga jij je Blizzard-giftcard voor gebruiken?

Stop reading, start gaming met een Blizzard-giftcard

Je bent hier nu natuurlijk niet om nóg meer informatie over Blizzard te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Je wilt spelen. Je wilt het zelf ervaren. Dus kies je Blizzard-giftcard en start gaming!