Airbnb cadeaukaarten

Airbnb

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Airbnb giftcard: Het cadeau voor iedere reiziger

Ben of ken jij iemand die binnenkort gaat reizen? Dan is de Airbnb giftcard een uitstekend cadeau voor jezelf of iemand anders! Airbnb werd in augustus 2008 opgericht door Brian Chesky, Nathan Blecharczyk en Joe Gebbia. Inmiddels is het succesvolle concept niet meer weg te denken uit de huidige reiswereld. Via Airbnb boek je eenvoudig een accommodatie voor een of meerdere nachten. Dit kan bijvoorbeeld een hotel, villa, luxe tent of zelfs boomhut zijn. De keuze is reuze met Airbnb. Het boeken van een accommodatie doe je eenvoudig en snel met de Airbnb giftcard die vanaf nu beschikbaar is op Ikwiltegoed.be!

Airbnb giftcard nu beschikbaar bij Ikwiltegoed.be

Wil jij iemand een Airbnb giftcard geven? Uitstekend idee. Je haalt de Airbnb giftcard eenvoudig en snel via Ikwiltegoed.be! Je kunt zelf de waarde bepalen van de Airbnb giftcard, zolang deze waarde maar tussen de 50 en 1000 (!) euro ligt. Gaat iemand dus lang op reis en wil je deze persoon een groot cadeau geven? Dan is een Airbnb giftcard t.w.v. 1000 euro een uitstekend idee! 

Met de Airbnb giftcard kun je ook mensen op ideeën brengen! Iedereen heeft wel een collega die zichzelf regelmatig veel te druk maakt. Soms is het goed voor zo’n persoon om er even tussenuit te gaan. De Airbnb giftcard is dan een uitstekend cadeau om te geven! Met de Airbnb giftcard weet je zeker dat de ontvanger volledig ontspant tijdens zijn verblijf. 

Directe levering na aankoop van Airbnb giftcard

Bang dat je lang moet wachten op de levering van je bestelde Airbnb giftcard? Niet nodig. Als je bij Ikwiltegoed.be een Airbnb giftcard aanschaft, ontvang je direct de code op je scherm en in je mail. Deze code kun je vervolgens online inwisselen op de website of app van Airbnb. Easy peasy, lemon squeezy. Daarnaast spaar je voor korting als je een aankoop doet bij Ikwiltegoed.be. Je ontvangt namelijk tegoedpunten na iedere bestelling. Deze tegoedpunten kun je verzilveren bij je volgende aankoop, wat ervoor zorgt dat je korting krijgt op je bestelling van bijvoorbeeld weer een Airbnb giftcard!

Hoe schaf ik een Airbnb giftcard aan?

Je schaft eenvoudig en snel een Airbnb giftcard aan door via deze link naar de productpagina te gaan. Kies de waarde van je Airbnb giftcard en leg ‘m in je winkelmand. Vervolgens reken je de Airbnb giftcard af met een van de beschikbare betaalmethoden. Dit zijn Bancontact, Apple Pay, Google Pay en iDEAL. Je ontvangt de code van je Airbnb giftcard vervolgens direct op je scherm en in je mail. Heb je nog geen account aangemaakt? Dan zie je de melding dat het verstandig is om dit wel te doen, omdat anders je tegoedpunten kwijtraakt! Al wel een account? Dan worden de tegoedpunten automatisch bijgeschreven. 

Ben je ook op zoek naar een andere giftcard? Of heb je een betaalkaart of belwaarde nodig? Geen enkel probleem. Op Ikwiltegoed.be is een breed aanbod van verschillende soorten giftcards, betaalkaarten en belwaarde te vinden. Zo is er voor ieder wat wils! Zien we je snel in het ‘bedankt voor je bestelling’ scherm?