Twitch cadeaukaarten

Twitch

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Twitch giftcard 

Of je nu houdt van games, muziek, talkshows of sport: Twitch is dé plaats bij uitstek waar miljoenen mensen dagelijks live samenkomen om te chatten, interactief te zijn en samen hun eigen entertainment maken. Steun je favoriete streamers door een Twitch giftcard te kopen in onze shop! Omdat er Twitch giftcards beschikbaar zijn met verschillende bedragen, is er voor elke gamer een giftcard te vinden die past binnen zijn of haar budget. Voor elk wat wils, zo hebben we het graag! 

Wat is Twitch nu eigenlijk?

Twitch is een live-streaming website. In de beginperiode werd Twitch vooral gebruikt door gamers die hun videospellen live broadcasten, maar ondertussen is Twitch ook populair geworden bij andere streamers zoals influencers en muziekproducenten. In 2011 begon het eerst onder de naam Justin tv. In 2014 veranderde de naam in Twitch en in datzelfde jaar nam Amazon het bedrijf over. Tijdens de lockdown groeide het aantal Twitch gebruikers sterk. Nu trekt twitch op het platform maandelijks zo’n 140 miljoen unieke gebruikers aan en de limiet is nog lang niet bereikt. Opvallend weetje, bijna 3 op de 4 gebruikers is jonger dan 35 jaar. Steun jouw favoriete streamers dankzij de Twitch giftcard!  

We hebben een plaatsje in de chat voor je vrijgehouden

De band tussen streamers en kijkers is iets speciaals bij Twitch. In tegenstelling tot andere platformen is de kijker meer betrokken bij de stream en kan hij hier ook meer invloed op uitoefenen, wat het erg interactief maakt. Via donaties, bits en abonnementen speel je jezelf in de kijker. Maar voel je vooral niet verplicht! Actief kijken en chatten is ook al voldoende.

Hoe werkt een Twitch giftcard? 

Je koopt postzegels en stuurt een brief met je code naar het volgende adres: ... Grapje natuurlijk! Het gaat veel makkelijker en vooral voor sneller. Als je bij Ikwiltegoed een Twitch giftcard koopt, ontvang je de code direct op je scherm en ook nog eens in je mail. Deze code kun je dan vervolgens inwisselen via www.twitch.com/redeem. Je voert de code van je Twitch giftcard in, klikt op ‘Redeem’ en het bedrag wordt automatisch toegevoegd aan het Twitch giftcard saldo in je Twitch wallet. 

Wat kun je kopen met de Twitch giftcard?

Zodra je de Twitch giftcard hebt ingewisseld, kun je abonnementen of cadeau-abonnementen kopen voor je favoriete streamers, bits om hype-momenten in de chat te vieren of zelfs profiteren van Twitch Turbo voordelen op de hele site.  

Twitch giftcard kopen bij Ikwiltegoed.be 

Kun je niet wachten om in te loggen op Twitch en deel uit te maken van dit unieke platform? Beslis dan nu welke Twitch giftcard je nodig hebt. In onze shop vind je een Twitch giftcard van 15 euro, 25 euro, 50 euro of kies zelf een bedrag tussen de 15 en 150 euro! Nadat je de betaling hebt voltooid, kun je direct van start gaan. Veel plezier!