League of Legends giftcards

Riot Games

Ontvang je code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Koop nu je League of Legends giftcard bij Ikwiltegoed

Oké, denk eens goed na. Wat is de populairste Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) van dit moment? Juist, League of Legends. Door het uitbrengen van deze succesvolle game is Riot Games immens groot geworden. Het bedrijf heeft ondertussen al nog een game uitgebracht: Valorant. De spellen verschillen enorm van elkaar, maar er zijn ook verschillende gelijkenissen op te merken. De voornaamste gelijkenis is dat het mogelijk is om in-game aankopen te doen. Dit doe je eenvoudig en snel met de League of Legends giftcard die je kunt kopen op Ikwiltegoed.be! Ga je voor 10 euro tegoed of pak je het direct groots aan met een giftcard van 20 euro?

Wat kun je met League of Legends tegoed zo allemaal doen?

In League of Legends kun je verschillende items vrijspelen. Denk hierbij aan bepaalde Champions, outfits of andere toevoegingen. Er bestaan twee manieren om deze items vrij te spelen. De eerste manier is het verzamelen van Blue Essence. Deze kun je verzamelen door gewoon te spelen en levels omhoog te gaan. Maar, dat kost tijd. En tijd is geld. Wil je liever zo snel mogelijk alle extra mogelijkheden vrijspelen? Dat kan met het League of Legends tegoed. Je tegoed, dat je natuurlijk bij Ikwiltegoed.be gekocht hebt, kun je heel eenvoudig inwisselen voor de zogenaamde Riot Points. 

Ook in Valorant is het League of Legends tegoed te gebruiken! Gemakkelijk, toch? Je kunt er opnieuw voor kiezen om te spelen en zo aanvullende items vrij te spelen. Dit doe je met Radianite Points. Maar ja, tijd is en blijft geld. Daarom bestaan er ook Valorant Points. Deze koop je aan met League of Legends tegoed. 

Snel en eenvoudig je tegoed voor games van Riot

Wil jij zo snel mogelijk Riot Points of Valorant Points toevoegen aan je account? Dat begrijpen we. Met de snelle leverservice van Ikwiltegoed is dit geen enkel probleem. Je legt je gewenste hoeveelheid League of Legends tegoed in je winkelmandje, rekent af met een van de beschikbare betaalmethoden en ontvangt de code vrijwel direct op je beeldscherm en in de mail! Daarnaast ontvang je 5 tegoedpunten als je kiest voor 10 euro League of Legends tegoed en maar liefst 10 tegoedpunten als je kiest voor 20 euro! Met deze tegoedpunten krijg je korting op je volgende bestelling, ideaal toch? 

Wil je toch liever een andere giftcard?

Ben je toch niet zo’n fan van League of Legends? Jammer. Maar niet getreurd, op Ikwiltegoed.be zijn er nog veel meer giftcards beschikbaar die misschien beter bij jou passen. Denk maar aan de giftcards voor PlayStation of Xbox. Ben je meer een Nintendo-gamer? Ook geen enkel probleem. Bekijk dan snel onze Nintendo giftcards, abonnementen, add-ons of games!