Terug naar blogs

Sony maakt verrassende PlayStation Plus games voor maart 2023 bekend!

Sony maakt verrassende PlayStation Plus games voor maart 2023 bekend!

PlayStation Plus biedt elke maand een aantal gratis games aan voor Essential en Premium abonnees. Voor de maand maart zijn er weer drie games beschikbaar om te downloaden, waaronder Battlefield 2042, Minecraft Dungeon en Code Vein. Laten we eens kijken naar deze spellen en wat ze te bieden hebben.

PlayStation Plus games in maart voor Essential abonnees

Battlefield 2042 - Seizoen 4 is gestart

Het nieuwste seizoen van Battlefield 2042 is op 28 februari gestart en vanaf 6 maart is ook nog eens de volledige game te downloaden. Dit spel is een first-person shooter waarbij spelers de controle krijgen over soldaten in een futuristische oorlog. Het spel bevat verschillende spelmodi, zoals Conquest en Breakthrough, waarbij spelers moeten vechten om de controle over gebieden en doelen te krijgen.

Seizoen 4 van Battlefield 2042 brengt nieuwe kaarten, wapens en cosmetische items met zich mee, waaronder de nieuwe "Sangre de Toro" kaart, een nieuwe raketwerper en een nieuw voertuig. Daarnaast zal het spel ook een aantal gameplay-updates krijgen om de balans te verbeteren en de spelervaring te verbeteren. Het is een geweldige kans om het spel gratis uit te proberen en de nieuwe inhoud uit seizoen 4 te ervaren.

Minecraft Dungeon

Minecraft Dungeon is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in het Minecraft-universum. Spelers nemen de controle over een personage dat door kerkers en kerkers kruipt, vecht tegen vijanden en puzzels oplost. Het spel bevat verschillende spelmodi, waaronder de singleplayer-modus en de coöp-modus waarin maximaal vier spelers samen kunnen spelen.

Het doel van het spel is om door verschillende levels te komen en uiteindelijk de aartsschurk, de Arch-Illager, te verslaan. Spelers kunnen hun personage upgraden met nieuwe wapens, pantser en artefacten, waardoor ze sterker worden en nieuwe vaardigheden krijgen. Het spel heeft een charmante en kleurrijke grafische stijl, en de gameplay is leuk en uitdagend.

Code Vein

Code Vein is een actie-RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. Spelers nemen de controle over een "Revenant", een soort vampier die in staat is om bloed te drinken om te overleven. Het spel bevat verschillende spelmodi, waaronder de singleplayer-modus en de coöp-modus waarin maximaal twee spelers samen kunnen spelen.

Het doel van het spel is om door verschillende levels te komen en uiteindelijk de bron van de apocalyps te ontdekken en te stoppen. Spelers kunnen hun personage upgraden met nieuwe vaardigheden, wapens en pantser, waardoor ze sterker worden en nieuwe vaardigheden krijgen. Het spel heeft een gotische en duistere grafische stijl, en de gameplay is uitdagend en spannend.

PlayStation Plus games in maart voor Premium abonnees

Als je een PlayStation Plus Premium abonnement hebt, dan kun je naast de eerdere genoemde games, ook genieten van andere gratis games. Voor de maand maart zijn er alvast vijf spellen bevestigd, waarvan sommige al enorm populaire titels zijn.

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction is een coöperatief schietspel waarbij je met je team buitenaardse wezens moet bestrijden. Het spel is ontwikkeld door Ubisoft en biedt verschillende missies en uitdagingen. Je kunt kiezen uit verschillende personages die elk hun eigen vaardigheden en wapens hebben.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo is een first-person actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een futuristisch Tokyo waar geesten de stad hebben overgenomen. Als speler krijg je de taak om deze geesten te bestrijden en de stad te redden. Het spel is ontwikkeld door Tango Gameworks en uitgegeven door Bethesda Softworks.

Tchai

Tchai is een compleet nieuw spel dat beschikbaar zal zijn in maart 2023. Er is nog niet veel bekend over het spel, maar het belooft een spannend avontuur te worden. Het spel wordt ontwikkeld door een onafhankelijke ontwikkelaar genaamd Redhill Games.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection is een remaster van twee populaire Uncharted-spellen: Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy. Het spel is ontwikkeld door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Het is een actie-avonturenspel waarbij je de avonturen van Nathan Drake en zijn team volgt terwijl ze op zoek gaan naar schatten en geheimen.

Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de Griekse mythologie. Het spel is ontwikkeld door Ubisoft en biedt een open-wereld omgeving waarin je als speler verschillende missies en uitdagingen kunt voltooien. Je speelt als de held Fenyx die verschillende goden moet verslaan om de wereld te redden.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen er nog meer spellen aan deze lijst worden toegevoegd, omdat PlayStation Plus Premium-abonnementhouders normaal gesproken toegang hebben tot ongeveer 15 spellen per maand.

PlayStation Plus games gratis te downloaden tussen 7 maart en 3 april

Als je in bezit bent van een PlayStation Plus-abonnement, dan kun je deze spellen gratis downloaden tussen 6 maart en 3 april. Als je nog geen abonnement hebt, kun je deze gemakkelijk kopen bij ikwiltegoed.be. Dit abonnement biedt niet alleen toegang tot gratis spellen, maar ook tot online multiplayer, exclusieve kortingen in de PlayStation Store en nog veel meer. Bekijk direct de Playstation Plus abonnementen!

Het kopen van een abonnement op ikwiltegoed.be is eenvoudig en veilig. Je kunt gemakkelijk een abonnement kopen dat bij je past, zoals het PlayStation Essential-abonnement dat nodig is om deze gratis games te kunnen downloaden. Door het kopen van een abonnement bij ikwiltegoed.nl krijg je ook beloningen in de vorm van kortingscodes en spaarpunten die je kunt gebruiken om meer te besparen op toekomstige aankopen.

Dus waar wacht je nog op? Deze maand is de perfecte kans om bijvoorbeeld Tchai, Minecraft Dungeon en Rainbow Six: Extraction uit te proberen en te genieten van de nieuwe inhoud in Battlefield 2042 seizoen 4. Download ze gratis tussen 7 maart en 3 april als je in bezit bent van een PlayStation Plus-abonnement van ikwiltegoed.be. Veel speelplezier!